24 Temmuz 2024

“KREDİ KARTI BORÇLARI’NIN %80’İ SİLİNECEK”

  • PDF

Cumhuriyet Halk Partisi 25.Dönem Ordu Milletvekili ve 26.Dönem Milletvekili Adayı Dr.Mustafa Adıgüzel seçim çalışmalarına İkizce İlçesinde devam etti.Burada yoğun ilgi ve alaka ile karşılanan Adıgüzel yaptığı açıklamada:

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin ortaya koyduğu projelerle toplumun her kesiminin sorunlarına çare olmaya devam ettiğini ve “mevcut İktidarın 13 yıl boyunca uyguladığı yanlış ekonomi politikaları neticesinde borç batağına saplanan yurttaşlarımızın da  CHP İktidarı ile rahat bir nefes alma fırsatını sağlayacağız ” diyerek kredi kartı ve bireysel kredi borcundan dolayı takibe alınan borçlular için önemli müjdeler verdi.

“CHP İktidarı ile 31 Temmuz 2015 tarihine kadar bankacılık sisteminde sorunlu hale gelen kredi kartları ve bireysel kredilerin  faiz borçlarının en az %80’i silinecek. Kalan borç yeniden yapılandırılarak 5 yıla yayılacak, yurttaşlarımıza ödeme kolaylığı sağlanacak.CHP İktidarı ile Kredi kartı ve bireysel kredi borçlularına  temiz bir sayfa açacağız.

Mezun olduktan sonra  Öğrenci kredisi borçlarını ödeyemediği için takibe alınan milyonlarca yurttaşımızın da borç faizlerini sileceğiz. Öğrenci kredisi borcu olan kardeşlerimi  önce işe alacağız. İşe başlayana kadar öğrenim kredisi borçlarını faizsiz erteleyeceğiz.

Geliri olmayan yurttaşlarımızın Genel Sağlık Sigortası prim borçlarının tamamını sileceğiz.

Çiftçi kardeşlerimize de buradan müjdem olsun.Onlarında Tarım Kredi’ye olan borçlarını ödenebilir koşulları sağlayarak yeniden yapılandıracağız.Milletin Efendisi olarak gördüğümüz çiftçi kardeşlerimize mevcut iktidarca yapılan zulme dur demek CHP’nin namus borcudur.

Esnaf kardeşlerimi bugünkü uygulama da eğer prim borçları var ise Sağlık Hizmetlerinden yararlanamıyorlar. Ne muayene olabiliyorlar ne de eczanelerden ilaç alabiliyorlar. Bizim insanlık anlayışımızda sağlık sıhhat her şeyin üstünde gelir. Esnaf kardeşlerim şunu bilsinler ki CHP iktidarında prim borçları olsa dahi sağlık hizmetlerinden eksiksiz faydalanmaya devem edecekler. 

Yeter ki isteyelim,bir olalım,birlik olalım.Yandaştan yana değil vatandaştan yana olan CHP’ye destek olsunlar, Önce İnsan,Önce Birlik ve Önce Türkiye anlayışı ile her vatandaşımızın derdine derman olacağız, gerisi teferruattır” dedi.

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde