24 Temmuz 2024

“SANDIKLARA SAHİP ÇIKALIM”

  • PDF


AK Parti Ordu İl ve Altınordu İlçe Başkanlığı tarafından 1 Kasım seçimlerinde görev alacak sandık görevlileri toplantısı gerçekleştirildi. 
Parti konferans salonunda gerçekleştirilen eğitim toplantısına katılan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, 1 Kasım seçimleri için yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını belirtti. Bu çalışma içerisinde sandık müşahitlerine büyük görev düştüğünü belirten Tekintaş, “Bu özverili çalışmaların sonunda 1 Kasım akşamı AK Parti tek başına iktidar olarak başarısını taçlandıracaktır” dedi.
Tekintaş, sandık görevlisi olmakla işin bitmediğini de belirterek, “Sadece sandık yönetim kurulu üyesi olmakla göreviniz bitmiyor. Hepiniz eminim ki kapı kapı bu davamız için çalışıyorsunuz. Allah hepinizden razı olsun. Bu kadar hummalı çalışmamızın neticesini 1 Kasım akşamı AK Parti tek başına iktidar olarak taçlandıracaktır. 1 Kasım da bütün çalışmalarımızın karşılığını sandıklarda göreceğiz arkadaşlar. Sandıkların ne kadar önemli olduğunu sizlere anlatmama gerek yok. 1 Kasım'da sandıklara sahip çıkalım” dedi.
Toplantıya 400 civarında sandık görevlisi katıldı.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde