24 Temmuz 2024

FATSA GENÇLİK MERKEZİ FAALİYETLERİNE TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

  • PDF

Fatsa Gençlik Merkezi bünyesinde kurulan kulüpler çalışmalarına hızla devam ediyor. Gençlik Merkezi Çevre kulübünün organize ettiği Doğa Yürüyüşü ve Fidan Dikimi etkinliği Fatsa Birikim Özel Temel lisesiyle birlikte gerçekleştirildi.

Konuya ilişkin açıklama yapan Fatsa Gençlik Merkezi Müdürü Beraat ŞAHİN; “Gönüllü gençler cumartesi saat: 10’da buluşarak Ordu gençlik hizmetleri ve spor il müdürlüğünün tahsis ettiği otobüsle Cıngırt tepesi yol ayrımına kadar getirildi. Ardından Cıngırt tepesine kadar doğa yürüyüşü yapıldı. Ardından Cıngırt tepesinde Fatsa orman işletme şefliğinin hazırladığı fidanlar gençlerle birlikte dikildi ve gençlik merkezi tarafından yiyecek içecek ikramı yapıldı. Birikim lisesi müdürü Harun Ergun Okulumuz öğrencilerinin yasadığımız çevreye duyarlı olması ve spor yapması bizim özel amaçlarından diyerek Gençlik merkezi’ne teşekkür etti” diye konuştu.

Şahin açıklamalarına devam ederek; “Maddi ve manevi olarak bu etkinliklere verdiği destekten dolayı gençlik hizmetleri ve spor il müdürümüz Mustafa Genç bey’e teşekkür ederiz dedi.

Programa katılan İlce Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoglu ise organizasyonda emeği gecen herkese teşekkür ederim. Bu tur projelerin çevre duyarlılığını arttırdığını ifade etti.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde