24 Temmuz 2024

Onur ŞAHİN: “BEN FATSA’NIN EVLADIYIM”

  • PDF

Milliyetçi Hareket Partisi Ordu Milletvekili Adayı Onur Şahin ve ilçe yöneticileri gazetemizi ziyaret etti.

1 Kasım seçimlerine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Onur Şahin, “Fatsa benim için özel bir ilçedir. Ben sizlerin oğluyum ve desteklerinizi bekliyorum” dedi.

Meclise gittiği takdirde bölge mahsulü fındık ile ilgili çalışmalar yapacağını ifade eden Onur Şahin, “Bilgi birikimim ve becerilerimi vatandaşın temsili noktasında en güzel şekilde kullanacağım” dedi.

“Fatsa bölgesi benim için özeldir”

Bizim adaylığımızla Fatsa bölgesindeki bir boşluk kapatılmıştır diyen Onur Şahin;  “Diğer partililerin bu bölgeyi temsilen aday arayışına girmesine gerek yoktur. Benim annemin nüfus cüzdanında doğum yeri Fatsa’dır. Ben Fatsa’nın evladıyım. Biz tabandan gelen bir insanız. Ziraat Odası başkanlığı yaptım. Ulusal fındık konseyinin başkanlığını yaptım. Bu halkın temsilinde her noktada bilgi ve birikime sahibim. Bizim tarım ve ticaret noktasında son 13 yılda her noktada hizmetimiz vardı ve şuanda da bu hizmetler devam ediyor. En önemlisi de ben Sayın Devlet Bahçeli’nin 2003 yılından beri tarım danışmanlığını yapıyorum. Şahsımın Milliyetçi Hareket Partisinden bu bölgeye birinci sıra olarak gösterilmesi, partimin tarıma verdiği önemi göstermektedir. 1 Kasım tarihinden sonra vatandaşlarımızın oyunu alarak burada görev aldığımızda, nasıl ki yıllardan beri halkı, esnafı temsil ettiğimiz gibi aynı temsili mecliste devam ettireceğiz. Fatsa bölgesi benim için özeldir” dedi.

“Fındık bu bölgede bir madendir”

Fındık konusunda yeterli bilgiye sahip olduğunu söyleyen Şahin; “Fındık ile ilgili 1983 yılında çıkmış tek bir kanun vardır bunun dışında hiçbir kanun yoktur. Fındık bu bölgede bir madendir. Bu bölgenin ekonomisidir. Bizim amacımız bu geliri artırmak, fiyat istikrarını sağlamak ve verimi artırmaktır. Biz bakanlıkta bu bölgeyi ve fındığı bilen insanlarla bu düzenlemeler ve çalışmalar yapacağız.” dedi. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde