24 Temmuz 2024

ÇALIŞMALAR YERİNDE İNCELENİYOR

  • PDF

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Mustafa Çöpoğlu, beraberindeki heyetle birlikte Altınordu ilçesinde eğitimden ulaşıma kadar birçok alanda yapımı devam eden çalışmaları inceledi.

 

Altınordu Belediye Başkan Yardımcıları Aydın Şaşmaz ve Fatih Evli, Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Civelek, Fen İşleri Dairesi Başkanı Mehmet Dikici’nin de eşlik ettiği incelemelerde Genel Sekreter Dr. Çöpoğlu çalışmalar hakkında teknik personelden bilgi aldı.

 

İnceleme çalışmalarına Saraycık Mahallesi’nden başlayan heyet, yapımı tamamlanan 2 km’lik sıcak asfalt çalışmasını ve mevcut halı saha yanına yapılan sosyal tesisi kontrol etti. Sonra sırasıyla Mavi bayraklı Cumhuriyet Mahallesi Halk Plajı’na ulaşımı sağlayan yoldaki sıcak asfalt çalışması, Karşıyaka İlkokulu ve Ortaokulu binası iç cephe boyama işi ve Eskipazar kurban satış ve kesim yerine yapılan sosyal tesisteki çalışmalar denetlendi. İnceleme çalışmaları, Altınordu sahilinde yapımı tamamlanmak üzere olan Sahil Mescidi’nin gezilmesi ile tamamlandı.

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde