24 Temmuz 2024

ERGÜN TAŞÇI’DAN FATSA BELEDİYESİNE ZİYARET

  • PDF

Ak Parti Milletvekili Adayı Ergün Taşçı seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Esnaf ziyareti sonrası Fatsa Belediyesi personelini ziyaret eden Milletvekili Adayı Taşçı tüm personeli gezerek uzun süre sohbet etti. Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayanın da eşlik ettiği personel ziyaretinde ev sahibi olan Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan Milletvekili Ergün taşçıyı makamında ağırladı.

Milletvekili Adayı Ergün Taşçı’nın ziyaretlerinden dolayı yaşadığı memnuniyeti dile getiren Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan; “Milletvekili Adayımız Sayın Ergün Taşçı Bey Belediyemizi ziyaret etti. Ben kendilerine hem şahsım hem de mesai arkadaşlarım adına çok teşekkür ediyorum. Yoğun bir şekilde seçim çalışmalarımız devam ediyor. Ordu’nun her yerinde, her ilçesinde yoğun mesai harcıyorlar. Tabi bu aşamada Fatsa’da çalışmalar da yoğun bir şekilde devam ediyor. Ben öncelikle Ergün Bey’in adaylığının hayırlı olmasını diliyorum. Yürekten inanarak söylüyorum inşallah Ergün Bey Fatsa’nın, Ordu’nun ve Türkiye’nin Milletvekili olarak 1 Kasımdan sonra mecliste çalışmaya başlayacak ve bizleri temsil edecek. Biz bu inançla 7 Haziranda ki seçimde gördüğümüz eksiklikleri de telafi edecek şekilde daima iyi bir netice almak için var gücümüzle çalışıyoruz. İnşallah 1 Kasım Türkiye ve Ordu için bir milat olacak. Bütün hemşehrilerimize gayretli samimi ve ihlaslı desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Samimiyet ve İhlas inşallah kazanacak ve Ak parti inşallah tek başına iktidar olacak. Türkiye’nin ve milletimizin buna ihtiyacı var”  dedi.

Personelle sohbetlerinin ardından açıklama yapan Milletvekili Adayı Ergün Taşçı; “Bugün Fatsa’mızda çocukluğumun geçtiği doğduğum büyüdüğüm Fatsa’mızda Belediye Başkanımızla beraber sanayi esnafımızı ve Fatsa Belediyesi personelimiz ziyaret ettik. Gördüğüm manzara şudur, Belediyemizde çok ciddi nitelikli arkadaşlarımız var. Fatsa Belediyemiz, Başkanımızın da hazırlamış olduğu bir proje ile inşallah yeni binasına kavuşacak. Yola çıkarken bütün vatandaşlarımızın enerjisi ile yola çıkıyoruz onlardan güç alıyoruz. Dolayısıyla bizim milletin partisi olan Ak Parti’nin iktidara gelmesi milletimizin teveccühü ve beklentisi dolayısıyla biz bu beklentiye en iyi şekilde karşılık vermek için 24 saat çalışıyoruz. 1 Kasım’dan sonra önümüzde var olan sorunların çözümlerini bütün kurumlarla birlikte çalışarak gidereceğiz. Yeniden yine aşk ile yolumuza devam etme kararlılığımız var. Vatandaşlarımıza heyecanla gidiyoruz. Vatandaşlarımız bizi güler yüzleri ile karşılıyorlar. Heyecanla 1 Kasım’ı bekliyorlar. Fatsalı bir adayın olmasından dolayı yaşadıkları memnuniyeti dile getiriyorlar.  Kasımdan sonra yeni bir sayfa açacağımızı düşünüyorum. Bize güvensinler biz her zaman gece gündüz vatandaşımızın hep yanlarında olacağız” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde