24 Temmuz 2024

TEKİNTAŞ: "GELECEĞİ İNŞA EDİYORUZ"

  • PDF

Altınordu Belediyesi'nin ev sahipliğinde, siyaset, iş dünyası ve sivil toplum kuruluşları (STK) kahvaltıda bir araya geldi. 
Altınordu Belediyesi tarafından bir otelde düzenlenen programa Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu İl Emniyet Müdürü Caner Tayfur, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş Daire Müdürleri ve STK temsilcileri katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş hedeflerinin, Ordu Büyükşehir Belediyesinin merkezi olan Altınordu ilçesini modern bir şehir haline getirmek olacağını belirtti.
Belediye olarak vaat edilenleri değil, milletin ihtiyaçlarına göre çalışmalar yaptıklarını aktaran Tekintaş, "Bizler vaat edilen değil, milletimizin ne ihtiyacı varsa ona göre çalışma programımızı yaptık. Aradan geçen 18 aylık süre içerisinde yaptığımız bütün çalışmaları sivil toplum kuruluşları ile istişare ederek yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. Bir kentin değişimi ve dönüşümünü sağlıyoruz. Bunu yaparken geçmişten gelen problemleri konuşarak değil, çözüm üreterek yolumuza devam ediyoruz. Her zaman güven ve desteğini aldığımız, Başbakanımızın başkanlığındaki hükümetimize, kabine üyelerimize, milletvekillerimize destek ve güvenlerinden dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi.
Yapılan çalışmaların yanı sıra sivil toplum kuruluşlarının da desteklerine ihtiyaçları olduğunun altını çizen Tekintaş, "Biz, bir geleceği inşa ediyoruz. Yeni bir şehir inşa ederken sizlerin de bizlere olan desteğinizi her zaman yanımızda görmek istiyoruz. Ordu Büyükşehir Belediyemiz başta olmak üzere ilçe Belediyeleri olarak bizler de yeni bir gelecek inşa etmek için gece gündüz çalışıyoruz. Sizlerden alacağımız destek ve güven bizlerin azmini kat kat artıracaktır. Sivil toplum kuruluşları olarak sizlerin her zaman sunduğu projeler başta olmak üzere önerilerinizi dikkate alıp çalışmalarımızı ona göre şekillendiriyoruz. Biz sizleri geçmişte nasıl önemsiyor isek, şimdi de aynı duyarlılığı gösteriyor ve ona göre çalışıyoruz" diye konuştu.

"KARADENİZ'İN EN MODERN KENTİ OLACAK"
Konuşmasında Altınordu ilçesini Karadeniz Bölgesi’nin en güzel ilçelerinden biri olacağını vurgulayan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, "Altınordu ilçemiz için 18 aydır gece gündüz çalışıyoruz. Hedefimiz Büyükşehir'in merkezi olan Altınordu ilçemizin Karadeniz Bölgesi'nin en modern ve en güzel ilçesi haline getirmek olacaktır. Bu konuda Ordu Büyükşehir Belediyemiz ile gece gündüz çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde