24 Temmuz 2024

Gündoğdu: “Maaş İçin Değil Hizmet İçin Varız”

  • PDF



Ordu'nun ilçelerini tek tek gezen AK Parti Milletvekili Adayı Metin Gündoğdu, Altınordu'da esnafları ziyaret etti. Ziyaretleri sırasında Orduluların taleplerini alan Ak Parti milletvekili adayı Metin Gündoğdu, ’’Bugüne kadar hep halkın içinde oldum, bundan sonra da hep halkla beraber olacağım. Ben toprağı saksıda, balığı akvaryumda görenlerden değilim.’’  dedi.

 

Sorunlarınızı İyi Biliyorum

   Ordu'nun tamamında seçim çalışmalarını devam ettiren Metin Gündoğdu ‘’Ben halktan, sizden biriyim. Hayatım hep mücadeleyle geçti. Her şart ve zeminde hep mağdurun, ezilmişin, garibin yanında oldum; zalimin, zorbanın karşısında durdum. İşsiz de kaldım, yokluk da gördüm. Yıllarca esnaflık yaptım. Esnafımızın, gençlerimizin, emeklilerimizin dert ve sıkıntılarını yakinen biliyorum. Memurun, dar gelirlinin ay sonunu getirmek için hangi sıkıntıları yaşadığının bizzat şahidiyim. Şimdiye kadar değişik iş kollarında ticaretle uğraştım." şeklinde konuştu.
Ben Ankara ‘da oturmak, maaş almak, egomu tatmin etmek için bu göreve talip olmadım. Allah'ın izni ile seçildiğimde yine halkımın içinde olacağım ve yöre insanımızın sorunlarının çözümü için gayret göstereceğim. Ankara bürokrasisini iyi tanıyorum.  Siyaseti halka hizmetin bir aracı olarak görüyorum. Şimdiye kadar değişik sektörlerde değişik alanlarda hep halkın hizmetinde oldum. Asıl olan halktır, millettir. Biz vekiliz. Millet layık görürse biz var oluruz. Bize düşen halkımızın değerleriyle barışık olarak yaşamak, o yüce değerleri özümsemek ve milletimize ibadet şuuruyla hizmet etmektir. Çünkü bizim siyaset anlayışımız halka hizmet Hakk-a hizmettir.’’

Milletimizin Mesajı Aldık

AK Parti olarak 7 Haziran seçimlerinde milletimizin verdiği mesajı doğru okuduklarını, görülen eksiklikleri giderdiklerini, gereken tüm tedbirleri alarak şimdi 1 Kasım seçimlerine ‘’ilk günkü aşkla haydi Bismillah’’ diyerek 7 Haziranda yarım bırakılanı tamamlamak üzere çalıştıklarını belirten Metin Gündoğdu ‘’Hedefimiz istikrar için, güçlü Türkiye için yeniden tek başına iktidar olmaktır. 

Anket Sonuçları Çok İyi

Çalışmalar sırasında ki  gözlemlerimiz ve anket sonuçları da bu doğrultudadır. Bu bakımdan bizim vaatlerimiz  sadece oy almaya yönelik vaatler değildir. Sözlerimizin her biri müjde niteliğindedir ve 1 Kasım’dan sonra, hükümet olduğumuzda sırasıyla birer birer uygulamaya konulacaktır. Hükümet olma sorumluluğundan kaçanların, muhalefete demir atanların, muhalefeti her şeye "hayır" demekten ibaret sananların vaatleri sadece sözde kalır.’’ diye konuştu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde