24 Temmuz 2024

ONUR ŞAHİN “FATSANIN 1. SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI VAR”

  • PDF

 “Ben burada şehir meydanları açan değil insanların çalışabilecek olduğu fabrikalar açan bir yapının oluşmasını sağlayacağım”

Milliyetçi Hareket Partisi Ordu 1.sıra Milletvekili Adayı Onur Şahin Fatsa’da esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Seçim çalışmaları kapsamında Fatsa’da temaslarda bulunan Onur Şahin, beraberinde Milliyetçi Hareket Partisi Fatsa İlçe Başkanı Hayati Yılmaz ve partililer gazetemize nezaket ziyaretinde bulundular.

Fatsalı esnafları bir bir gezerek sohbet eden Onur Şahin, güler yüzlü ve sıcak karşılanmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

1 Kasım seçimleri hakkında değerlendirmelerde bulunan Şahin, milletvekili olarak göreve gelirse Ordu’nun en büyük sorunu haline gelen istihdam sorununun çözümü noktasında çalışmalar yapacağını beyan etti.

“Hedefimiz Bir Değil Üç Milletvekili Çıkarmak”

Milliyetçi Hareket Partisinin Ordu’daki ana hedefinin 3 milletvekili çıkarmak olduğunu belirten Onur Şahin; “ Bu kapsamda çalışmalarımız yoğun bir şekilde sürüyor. 2. Sıra adayımız Ahmet Fidan Bey Ünye havzasında çalışmalarını sürdürüyor. 3. Sıra Adayımız Taner Arslan Bey veteriner hekim olmasından dolayı Çamaş , Çatalpınar, Gölköy gibi havzalarda çalışıyor. Fatsa benim için özeldir. Çünkü listelere bakıldığında Fatsa havzası gibi bir havza 7 ilçe anlamındadır. Burada milletvekili yok deniliyor ama Onur Şahin bu havzanın adayıdır. Çünkü ben Kumru ilçesinin torunuyum. Fatsa’nın bir milletvekili adayı var ve 1. Sıra adayıdır. Bunu net olarak söyleyeceğim. Fatsa havzasının AK Parti’deki 4. ve 5. Sıra adayları meclise taşınamayacak. Ben Fatsa’nın 1. Sıra adayı olarak desteklerinizi bekliyorum” dedi.

“Ordu’nun en büyük sorunu istihdamdır”

Ordu’nun en büyük sorunu istihdam olduğunu söyleyen Milliyetçi Hareket Partisi Ordu Milletvekili Adayı Onur Şahin; “ Büyük Şehir Belediyesi ile Ordu büyümemiş, küçülmüş hatta düğüm haline gelmiştir. Ordu bu gün Başbakan Yardımcısı Sayın Numan Kurtulmuş, bakanlığı döneminde Gölköy’e gelip sadece bir boş meydanın düzenlenmesini açıyorsa bu Ordu’nun gelmiş olduğu yatırım eksikliğidir. Gölköy’ün istihdama ihtiyacı var. Boş gezen insanlar daha rahat gezsin, ayağı çamur olması diye meydan açıyorsanız bu hizmet değildir. Ve siz 13 yıldır açmadığını Gölköy – Gürgentepe yolunu iktidarken yapmayıp iktidardan düştükten sonra bu bizim boynumuzun borcu diyebiliyorsanız bu samimiyetsizliktir. Fatsa bölgesinde hastaneyi kılım kılım yıkarak buradaki sağlık sistemini perişan ediyorsanız bu bir eksikliktir. Ordu’da Yol haritası olmayan bir yatırım ve hizmet sunumu vardır. Biz bunları gidereceğiz. Herkes uzmanlık alanında bir şeyler yapmalıdır. Biz Ziraat Odası Başkanlığı Ulusal Fındık Konseyi Başkan Vekilliğinde fındık ürününü koruma ile ilgili çalışmalarımız var. Bunları en üst noktaya çıkaracağız. Üretici de rahatlayacak, sanayisi de en üst noktaya gelecektir. Ben burada şehir meydanları açan değil insanların çalışabilecek olduğu fabrikalar açan bir yapının oluşmasını sağlayacağım. Bu milletin vekili olarak hizmet edeceğim. En önemlisi de benim telefonun 24 saat açık ve vekil olunca da aynı şekilde devam edecektir. Nasip olur da meclise gidersem Ordu insanı milletvekili ilin sorunlarını nasıl çözüyormuş hep birlikte görecekler” dedi.

 

 

“Bunun bir benzeri Fatsa otogarında gerçekleşir mi diye herkeste bir endişe var”

Bu ülkenin önceliği huzurdur diyen Şahin Ankara’da yaşanan üzücü olaya da değindi; “ Daha önceleri patlayan bombaları televizyonlardan izlerken bu gün yanı başımızda yaşıyoruz. Bunun sebebi Adalet ve Kalkınma Partisi’dir. AK Parti bu olaylara zemin hazırlamıştır. Ben Ankara’da ki vatandaşlara Allah rahmet eylesin diyorum ama orada ölen insanlara yazık oluyor. Bunun bir benzeri Fatsa otogarında gerçekleşir mi diye herkeste bir endişe var. Bu saatten sonra ülkenin her bölgesindeki insanlar endişe içerisindedir. Bu olayların sebebi Adalet ve Kalkınma Partisi’nin beceriksizliğidir. Biz bu acıların yaşanmasını istemiyoruz” dedi.

“Biz bir siyasi hareketiz, kişilere endekslenmiş bir oluşum değil”

Bayrağı en üst noktaya taşıyacağız vurgusu yapan Şahin; “Milliyetçi Hareket Partisi ben değil biz diyen bir oluşumdur. Bu gün 7 Hazin evvelindeki Milliyetçi Hareket partisi 1. Sıra dayı olan milletvekilimiz Cemal Enginyurt yurt dışında seçim çalışmaları yapıyor. Biz bir siyasi hareketiz ve kişilere endekslenmiş bir oluşum değiliz. Biz sadece bayrağı devraldık. 54 bin oyu alan 7 Haziran ekibinin büyük emekleri vardır ve teşekkür ediyorum. 1 Kasım’da bizden istenen başarıyı, bir değil birden fazla vekil çıkartarak en yüksek noktaya taşıyacağız. Bu harekette birliktelik vardır, birliktelik te başarı getirecektir” dedi.

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde