24 Temmuz 2024

Gündoğdu: Bombalar, Birliğimize Zarar Veremez

  • PDF


Ankara Tren Garı önünde meydana gelen bombalı saldırılar tüm ülkeyi yasa boğdu. Konu ile ilgili basın toplantısı düzenleyen Başbakan Ahmet Davutoğlu 3 gün yas ilan edildiğini açıkladı. AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Metin Gündoğdu da yaptığı açıklamada "Milletimizin birliğini ve dirliğine hiç bir bomba zarar veremez." dedi.


Ankara'da meydana gelen, 96 kişinin hayatını kaybettiği ve 246 kişinin yaralandığı patlama hakkında detaylar netleşiyor. 2 canlı bomba tarafından Ankara Tren Garı önündeki miting alanında patlatılan bomba sebebiyle 3 gün yas ilan edildi.
 

Kardeşliğimize Zarar Veremezler

Ankara'daki terör saldırısını kınayan Ordu Milletvekili Adayı Metin Gündoğdu, terörü lanetlendiğini belirterek "Kritik bir dönemden geçen ülkemizi bombalarla, terörle, provokasyonlar ile hedef alıyorlar. Kimileri seçimlere tek tek ziyaretler yaparak, sokak sokak gezerek hazırlanırken, kimileri de bombalardan medet umuyor. Saldırının failini bulmak için kimlerin işine yaradığına bakmak yeterli. Kardeşliğimizi ve dirliğimizi bozmak adına acımasızca, insanlık dışı hamlelerde bulunan karanlık odaklar, milletinizin sağduyusu sayesinde amaçlarına ulaşamayacaktır. Bu hain saldırının azmettiricileri ve arkasındaki güçler en kısa sürede tespit edilerek cezalandırılmalıdır."

Provokasyona Gelmeyelim

"Siyasi ve ideolojik çıkarları uğruna bombalar patlatan, masum sivil vatandaşları hedef alan zihniyeti lanetliyorum. Bizim kardeşliğimiz İslam kardeşliğidir. Hiç bir bomba bu kardeşliğe halel getiremez. Bu saldırılar, bizi teröre karşı kararlılıkla sürdürdüğümüz mücadelemizden asla vazgeçilemez. Hayatını kaybeden vatandaşlarımız üzerinden oy devşirmeye çalışanlar büyük bir yanlışın içindedirler. Siyasi sorumluluk taşıyanlar, milletçe yasta olduğumuz bu günlerde aklıselim ile hareket etmelidir. Terörist eylemler bahane edilerek güvenlik güçlerimiz hedef alınmaktadır. Her fırsatta nifak tohumu serpmek için bekleyen odaklar, yine düğmeye bastı. Milletimizi birbirine düşürmeye çalışan gruplara karşı, sağduyuyu elden bırakamalıyız." diye konuştu.

Müzik Yayını Yok


7 Haziran seçimleri öncesinde de bomların patladığını hatırlatan Metin Gündoğdu "Bu terörist saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Patlama haberini alır almaz sahada çalışan otobüslerimizden müzik yayınını kestik. Hayatını kaybeden vatandaşlarımız ve teröre karşı olan tepkimizi göstermek için, yas süresince araçlarımızdan müzik yayını yapılmayacaktır." dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde