24 Temmuz 2024

GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE İKTİDARA GELMEMİZE SAYILI GÜNLER KALDI

  • PDF



Ak Parti Ordu Milletvekili Adayı Ergün Taşçı Fatsa Atatürk Parkı ve amatör balıkçıların yoğun olduğu Fatsa İskelesinde vatandaşlarla selamlaştı ve sohbet etti. Milletvekili adayı Ergün Taşçı’ya Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Fatsa Belediye Başkan Yardımcıları Fatih Erişmiş ve İbrahim Eroğlu, Milletvekili aday adayı Hasan Acu ve partililer eşlik ettiler. Ak Parti Ordu Milletvekili Adayı Ergün Taşçı Fatsa İskelesinde gezerken amatör balıkçıların oltası ile balık da tuttu.
Gerçekleşen gezi sonrası ilk açıklamayı yapan Ak Parti Ordu Milletvekili Adayı Ergün Taşçı Fatsa ve Ünye sahilinde güzel bir gezi yaptıklarını belirterek, “Ünye'de pazar esnafını ziyaret ettik, havanın güzel olması hasebiyle sahile çıkan vatandaşlarla sohbet etme imkanı bulduk bu vesileyle 1 Kasım seçimleri için Ordu halkımızın hazır olduğunu gördük. AK Parti'nin Tek başına iktidar için kararlı olduklarını gördük. Bu akşam saatlerinde çocukluğumuzun geçtiği muhteşem manzarası olan doğası ile harika bir yer olan Fatsa İskelesini gezme imkanı bulduk. Burası Karadeniz'in İncisi bir yer. Kurumsal yapısı çok güçlü olan AK Parti'nin Milletin partisinin yine millet ile beraber heyecanla İlk günkü aşkla iktidara gelme sürecine sayılı günler kaldı. Vatandaşlarımızın Türkiye'de olan bu hadiseleri soğukkanlılıkla sağduyulu bir şekilde dikkatli bir şekilde takip etmelerini diliyorum. İnşallah Allah nasip eder 1 Kasım'da AK Parti güçlü bir şekilde iktidara gelirse Türkiye'deki bu belirsizliğin bu kardeş bağının daha güçlü olması için acı çekmemek için kan akmaması için askerimizin polisimizin daha güvenilir bir şekilde toplumun huzurunu sağlayacak şekilde ortamların tesisi için var gücümüzle gece gündüz çalışmak zorundayız. Bugün Ordu'da Türkiye'de milletimizin bağrından çıkmış bu kadroların yoğun bir mesai yaptığını görüyoruz ve heyecanla 1 Kasım’a hazırlanıyoruz. Bundan sonraki sürece vatandaşlarımızın da bu sürece katkı vermesini bekliyorum.” dedi.

“BU SEÇİM 2002 YILINDAN BERİ YAPTIĞIMIZ EN ÖNEMLİ SEÇİM”
Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan ise yaptığı açıklamada Fatsa iskelesinde çok güzel bir sosyal ortamla karşılaştıklarını ifade ederek, “Burada hoş sohbet etme imkanı bulduk. Tabii 1 Kasım seçimleri Türkiye'miz için çok önemli bir seçim. Bu seçim 2002 yılından beri yaptığımız en önemli seçim. Ülkemizin milletimizin bekası için tarihe mal olacak bir seçim ve biz bu sorumlulukla çalışıyoruz. Milletvekili adayımız Ergün Taşçı’ da gerçekten çok değerli bir insan. Fatsa’mız içinde inşallah yeni bir kazanım olacak. 7 Haziran seçimlerindeki eksik ve hatalarımızı da göze alarak daha düzenli ve daha dikkatli çalışıyoruz. Bütün milletvekili adaylarımızla birlikte Fatsa’mızın her bir köşesinde birlik ve beraberlikle yeni bir seçime gidiyoruz, inşallah Fatsa’mız için ve ülkemiz için hayırlı olur.” diye konuştu.

 

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde