24 Temmuz 2024

ESNAF VE SANATKARLARA MÜJDE

  • PDF

Ordu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği  19.800 civarında aktif kayıtlı üyesi adına  Ordu Sevgi Hastanesi ile sağlık hizmeti protokolü  imzaladı.

Uzun zamandır sürdürülen çalışmalar neticesi  Ordu Esnaf ve Sanatkarlar  Odası Birliği ve Sevgi  Hastanesi arasında yapılan sağlık hizmeti protokolü ile  19.800 aktif üye ve 1 nci derece yakınlarına sağlık hizmetinden yararlanacak..

Protokol, Ordu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği  adına başkan Aydın Bostancıoğlu ve Sevgi Hastanesi Başhekimi  Op.Dr. Halil Alagöz  arasında imzalandı.

Protokol sonrası bir açıklama yapan  Ordu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği  başkanı  Aydın Bostancıoğlu, “Ordu Sevgi Hastanesiyle yapmış olduğumuz protokolden Esnaf ve Sanatkarlarımız ile 1  nci derecedeki aile yakınları yararlanacaktır” dedi

Bostancıoğlu, “aktif üyelerimiz ve 1 nci derecedeki yakınlarına  Ordu Sevgi Hastanesi’nde olacakları muayene sırasında; Ayakta tedavilerde %20, yatarak tedavilerde % 15, ameliyatlarda ise % 15 oranında indirim uygulanacaktır.  Özel Ordu Sevgi Hastanesine  tedavi için gidecek Esnaf ve Sanatkarlarımız ile birinci derece ki  aile yakınları, üyelerin kimlik bilgilerinin sisteme  giriş yapılana kadar bağlı oldukları odalarımızdan veya sicil müdürlüğümüzden alacakları belgeleri hastane yetkililerine teslim etmeleri halinde tedavileri sırasında yapılacak ücretlendirmede  % 15 ile % 20 oranında indirimlerden hemen  faydalanabileceklerdir. Tüm Esnaf ve Sanatkarlar kardeşlerim ile ailelerine hayırlı olsun” dedi   

 

            PROTOKOL  ANLAŞMASININ İÇERİĞİ

       Sağlık hizmeti ve ilaç sektöründe ki sürekli artışlar nedeniyle, Esnaf ve Sanatkârlarımız ile birinci derecedeki yakınları tedavilerini aksatmakta, dolayısıyla ileride daha büyük sorunlar yaşamaktadır.

       Geçmiş yıllarda İlimizde bulunan özel bir Hastane ile tedavi aşamasında sağlık indiriminden faydalanmak üzere anlaşma yapmış ve bugüne kadar bu uygulamadan üyeleriniz ve yakınları faydalanmıştır.

       09 Ekim 2015 tarihinde sağlık alanında ki hizmet alanımızı genişletmek üzere ÖZEL ORDU SEVGİ HASTANESİ ile BİRLİĞİMİZ arasında SAĞLIK HİZMETLERİNDE İNDİRİM’ den faydalanmak üzere protokol yapılmıştır.

Ordu Özel Sevgi Hastanesi ile yapılan protokolden başta Birliğimiz ve Birliğimize bağlı Mesleki Odalarımızın çalışanları ile birinci derecede ki yakınları (Anne, Baba, Eş ve çocuklar) faydalanabilecektir.

       Birliğe bağlı Mesleki Odalarımızda kayıtlı Esnaf ve Sanatkârlar ile birinci derecedeki yakınları (Anne, Baba, Eş ve çocukları) faydalanabileceklerdir.

-         Ordu Özel Sevgi Hastanesinin Sunacağı Hizmetler;

  Hastalık veya kaza sonucu ortaya çıkan sağlıkla ilgili sorunları ayakta veya

yatarak teşhis ve tedaviler için her türlü tıbbi müdahaleyi yapmak,

       Esnaf ve Sanatkârlarımızın faydalanacağı indirim oranları;

1-     SGK prim borcundan dolayı güvencesi olmayan Esnaf ve Sanatkârlarımız cari fiyatlarda % 20, yatarak tedavilerde ise % 20 (İlaç, malzeme ve özellikli malzeme hariç)

2-     Sosyal Güvenlik Güvencesi olan (SGK+BAĞ-KUR) lar ayaktan müdahalelerde 12,00-TL Devlet Katılım Payı (Yasa olarak Devlete yatırılmakta olan) ayaktan tedavilerde % 20, yatarak tedavilerde % 15, Ameliyatlarda ise % 15 indirimlerden faydalanabileceklerdir. (İlaç, Malzeme ve özellikli malzemeler hariç)

3-      

4-     Diş, Diyetisyen, Psikolog gibi Sosyal Güvenlik kapsamında olmayan poliklinik hizmetlerinde % 10 indirimden faydalanabileceklerdir.

-         Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliğimiz ve Birliğe bağlı Mesleki Odalarımızın yapacakları;

Kendisine kayıtlı bulunan tüm esnaf ve sanatkârlarımıza bilgilendirme mesajları atılacak.

-         Birliğimizce, Mesleki Odalarımızda çalışan personellerin bilgileri ile Birlik çalışanlarının bilgileri hastaneye verilecektir.

-         Mesleki Odalarımızca, Ordu Özel Sevgi Hastanesine gönderdikleri/ yönlendirdikleri Esnaf ve Sanatkârlar için Odalarında ki Sicil durumunu içeren Oda Kayıt Belgesi, Mesleki Faaliyet Belgesi veya Oda Kimlik kartlarını hazırlayıp vereceklerdir. (Hastaneye ilk kayıt aşamasında 1 kez verilecek sisteme işlenecek tekrar edilen tedavilerde sadece kimlik gösterilip indirimlerden faydalanılacak)

 

Yukarıda maddeler halinde açıklamış olduğumuz sağlık anlaşmamızı üyelerinize duyurmanızı, kendilerine hizmet amacıyla listelerinizi oluşturup, göndermenizi önemle rica eder, sağlıklı yaşam dilerim.

                                                                                Aydın Bostancıoğlu

                                                                                   Birlik Başkanı

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde