24 Temmuz 2024

“ Vaat Değil, Söz Veriyorum”

  • PDF


Ordu'nun ilçelerinde çalışmalarını sürdüren AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Metin Gündoğdu aynı gün içinde Aybastı, Kabataş ve Çatalpınar'ı ziyaret etti. İlçelerde vatandaşlarla ve esnaf ile buluşan Metin Gündoğdu 1 Kasım sürecinde verilen vaatleri değerlendirerek "Kimileir hesapsız kitapsız bol keseden atarak adeta birbirleriyle vaad yarışına girdiler. Ama halkımız hangi vaatlerin gerçekçi hangilerinin boş olduğunu anlıyor.’’ dedi.

 
Hayal Tacirliği Yapmıyoruz    

GÜNDOĞDU, "1 Kasımda milletimizin desteğiyle inşallah yeniden tek başına iktidar olacağımız için toplumun tüm kesimlerini ilgilendiren tutarlı projelerle vatandaşın huzurundayız. Vaat değil, söz veriyoruz! Hayal tacirliği ve duygu sömürüsü yapmıyoruz. Bizim sözlerimizn her biri vatandaşlarımız için birer müjdedir.’’  dedi.

Gençlere Pozitif Ayrımcılık

Ordu'nun tüm ilçelerini gün be gün gezdiklerini belirten Metin GÜNDOĞDU "Biz AK Parti olarak yapamayacağımız sözleri vermiyoruz, hayali konuşmuyoruz. Çünkü biz hükümet olmaya en yakın partiyiz. 1 Kasım'dan itibaren verdiğimiz sözleri sırasıyla yerine getireceğiz . Bizler gençlerimiz ve işçilerimiz başta olmak üzere toplumun tüm kesimlerini rahatlatacak projelerle halkımızın desteğini istiyoruz. Gençler başımızın tacıdır. Gençliğe yapılan yatırım ülkemizin yarınlarına yapılan yatırımdır.  Kendi işini kurmak isteyen gençlerimize getirdikleri proje karşılığı 50 bin liraya kadar karşılıksız destek vereceğiz. Yeni iş kuran gençlerden   3 yıl boyunca gelir vergisi alınmayacak. İlk defa iş bulan her gencin maaşı bir yıl boyunca devlet tarafından karışılanacak. Lise veya üniversite mezunu gençlerimizin Genel Sağlık Sigortası giderleri, gelir testi yapmaksızın ve prim almaksızın 2 yıl süre ile  devlet tarafından karşılanacak." dedi.

Emekliye Zam, Taşeron İşçiye Kadro

Gençlerin yanı sıra işçiler, emekliler ve memurlar için de ciddi çalışmalar yaptıklarını aktaran GÜNDOĞDU "Asgari ücreti 1.300 TL yapıyoruz. Genç çiftçilerimize yine proje karşılığı 30 bin TL karşılıksız destek veriyoruz. Esnafımıza  düşük faizli kredi vermeye devam ederken, ilave olarak 30 bin TL’ye kadar faizsiz kredi desteği vereceğiz. Tüm işçi ve bağkur emeklilerine aylık 100 TL olmak üzere yılda 1200 TL ilave para ödeyeceğiz. TOKİ eliyle aylık 250 TL bedelle emeklilerimizin konut sahibi olmaları sağlanacak. Asıl işi yapan taşeron işçiler devlet kadrosuna alınacak. Daha burada sayamacayağımız çok sayıda projemiz mevcut. Bu projelerin hepsi uygulanabilir ve gerçekçidir. Biz vaat değil söz veriyoruz." diye konuştu.

Dengeleri Bozmadan Reformlar Yapılıyor

   AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Metin Gündoğdu sözlerine şöyle devam etti: "Emeklinin de, esnafın da, çiftçinin de, memurun da sıkıntılarını yakınen biliyoruz. Her bir kesimin şartlarını, mali dengeleri bozmadan iyileştiriyoruz. 1 Kasım'dan sonra tüm milletimizin imkanları daha da yükselecek. Sırf halka şirin görünmek ve oy almak için yapılan uçuk seçim vaadlerinin siyasetin itibarını aşağı çekiyor."

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde