23 Temmuz 2024

ZEHRA VE FATİH’İN MUTLU GÜNÜ

  • PDF



İlçemiz esnaflarından Elif Kuru Temizleme sahibi Fatih Bayraktar, Muhittin Erözyürek’in kızı Zehra ile Ada Düğün Sarayında gerçekleşen düğün töreni ile yaşamını birleştirdi.

Gülhanım – Murat Bayraktar çiftinin oğlu Fatih ile Güllü Muhittin Erözyürek çiftinin kızı Zehra  Ada Düğün Sarayında gerçekleşen düğün törenine çok sayıda eş dost ve akrabaları katıldı.

Zehra ve Fatih çiftinin nikah memurluğunu Fatsa Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Yusuf Başta yaparken nikah şahitliklerini arkadaşları yaptılar.

Fatsa Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Yusuf Başta nikah işlemini tamamladıktan sonra evlilik cüzdanını damadın arkadaşı Hikmet Seri gelin Zehra hanıma takdim etti.

Zehra ve Fatih çiftinin düğün töreni nikah merasiminin ardından pasta kesme ve daha sonra da sahne alan Nuh’un müzikleri eşliğinde eğlence devam etti.

Gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren düğün sonrası Zehra – Fatih Bayraktar çifti yaptıkları açıklamada: “Biz bu günü 10 yıl bekledik. Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan, mutluluğumuzu paylaşan herkese çok teşekkür ediyoruz. Allah tüm sevenlere bu mutluluğu yaşatsın.” dediler.  

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde