23 Temmuz 2024

Ergün TAŞÇI“İNSAN FANİDİR, DAVA BAKİDİR”

  • PDF

AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Ergün Taşçı, beraberinde AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Abdullah Uçar, Belediye Başkan Yrd. İbrahim Eroğlu, meclis üyeleri, Kadın ve Gençlik kolları üyeleri ile birlikte gazetemizi ziyaret etti.

1 Kasım seçimlerinin ülkemize hayırlar getirmesini dileyen Ergün Taşçı, seçim çalışmaları kapsamında seferberlik ilan ettiklerini söyledi.

Ordu Durugöl Kapalı Spor Salonunda yapılan aday tanıtım toplantısında salonun teşkilatlar tarafından doldurulamadığı ve heyecanın olmadığını söyleyenler farklı bir çaba içerisindedir diyen Taşçı; “ Bu ve benzeri ifadeler nerede konuşuluyor bilmiyorum. O toplantıda yoğun bir katılım ile aday tanıtımı yapılmış, katılamayanlar mazeretlerini bildirmişlerdir. 1 Kasım tarihinde göreceksiniz ki; binlerce insanın bu meydanda seçim zaferini kutlayacaktır” dedi.

“Seferberlik halinde gece gündüz çalışacağız”

Fatsa’mız için Ordu’muz için, ülkemiz için çıkmış olduğumuz bu yolun hayırlı olmasını diliyorum diyen Taşçı; “Bizler inşallah 10 Kasım’da güçlü bir şekilde iktidara geldiğimizde milletvekilleri, büyükşehir ve ilçe belediyeleriyle, tüm organlarımızla bir araya gelerek sorunlarımızın çözümü noktasında çalışacağız. Bu çözüm yolunun anahtarının da 1 Kasım’dan geçtiğini vurgulamak istiyorum. Hiçbir vatandaşımızı arka planda bırakmadan bu yola çıktık. Herkesle görüşeceğiz, dinleyeceğiz. Seferberlik halinde gece gündüz çalışacağız” dedi.

“Belki vatandaşımızı çok fazla dinleyemedik”

Taşçı; “Seçmenimiz bize 7 Haziran seçimlerinde abdestinizi tazeleyin diye bir uyarı verdi. Bu mesaj şu anlama geliyor. Sen yine birincisin ama kendini bir sorguya çek. Vatandaşlarımız temel hizmetlerin büyük bir özveriyle yapıldığını açıkça ilan ediyor. Belki vatandaşımızı çok fazla dinleyemedik, elini sıkamadık. Var olan diyalogumuzu artıracağız. Fatsa’daki ve civardaki tablo şudur, vatandaşımız 7 Haziran’dan sonra bir değerlendirme yaptı. Vatandaşların bizde bizlere karşı gösterdikleri ilgiyi 1 Kasım’dan sonra da biz onlara göstereceğiz” dedi.  

“Fatsa olarak birbirimize sarılmamız lazım”

Bizim Fatsa olarak birbirimize sarılmamız lazım ve birlik içerisinde hareket etmemiz lazım vurgusunu yapan Taşçı; “Ordu AK Parti iktidarında güzel siyasetçiler yetiştirmiş ve her zaman bakan çıkarmıştır. Şu anda Numan Kurtulmuş, Ordu’nun evladıdır ve bizim için büyük bir kazanımdır. Ordu’daki hizmetler ise olabilecek en güzel noktadır” dedi.

“Meydanda seçim zaferini kutlayacağız”

Kamuoyunda AK Parti’nin Ordu Durugöl Kapalı Spor Salonunda yaptığı aday tanıtım toplantısında salonun boş olması dikkat çekmişti. Bu konu üzerine de bir açıklama yapan Taşçı; “200’e yakın bürokrasideki insanın bir araya geldiği, Ordu için meselelerin konuşulduğu bu tarz bir toplantı olmamıştır. Bizden başka da böyle bir toplantıyı kimse yapamaz. Dolayısıyla başka bir taraftan bakarak salon boştu açıklaması yapanlar farklı bir çaba içerisindedir. Kimi arkadaşımızın işi ya da gücünden dolayı olmamasını yokluk olarak kabul etmemek lazım. Kimimizin de sahada yeni yeni yüzler gördüğünde bunlar nereden çıktı dememesi lazım. Büyük bir ailenin oyuncuları gerektiği zaman dinlenirler, diğerleri sahaya çıkar ve bir seçim çalışması yürütür. 1 Kasım tarihinde de binlerce insanın bu meydanda seçim zaferini kutlayacağını birlikte izleyeceğiz. Yoğun bir katılım ile aday tanıtımı yapılmış, katılamayanlar mazeretlerini bildirmişlerdir. Kırgınlık asla yoktur. Yarın öbür gün bu arkadaşlarımızın aktif bir şekilde yer almalarında hiçbir mani yoktur. İnsan fanidir, dava bakidir. Mühim olan bu milletin değerlerinin korunmasıdır. Birilerinin yok olması bu ailenin yok olmasına sebep teşkil edecek bir durum değildir. Bu ve benzeri ifadeler nerede konuşuluyor bilmiyorum. O gece ki programda iki vekilimiz aramızdaydı. Onlar programlarına göre Ankara’ya dönecekleri için aday tanıtım toplantısının yarısında ayrıldılar. Biz o gece çok büyük bir salonu kısa bir sürede, boş olmayacak şekilde doldurduk. Diğer partililerin yapmakta zorlanacağı bir süreci biz kısa bir sürede yaptık” dedi. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde