23 Temmuz 2024

PRİM SÖZÜNÜ TUTTU

  • PDF

Geçen hafta Orduspor'u ziyaret ettiği sırada Kulüp Başkanı Yaşar Pamuk'a prim sözü veren AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Metin Gündoğdu verdiği sözü yerine getirdi. 
Kritik bir süreçten geçen Orduspor'u ziyaret eden ve Başkan Yaşar Pamuk ile bir araya gelen Metin Gündoğdu, geçen hafta deplasmanda oynanan Menemenspor maçının primlerinin tarafından karşılanacağını belirtmişti. Karşılaşmadan beraberlikle ayrılan futbolcuların zorlu bir görevi yerine getirdiklerini belirten ve herkesi Orduspor'a destek olmaya çağıran Metin Gündoğdu verdiği sözü tuttu. Menemenspor ile berabere kalınan maçın primlerini kulübün hesabına yatırdı.
Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'un, Orduspor'un Bandırmaspor ile oynayacağı maçın primlerini üstlenmesi ve Metin Gündoğdu'nun Menemen maçının primlerini ödemesi, kulübe rahat bir nefes aldırdı. Orduspor için elinden geleni yapacağını belirten Metin Gündoğdu "Tüm şehir, takımımız için birlik olmalıyız. Bu sadece başlangıç, inşallah ileride kulübümüze daha büyük destekler sağlayacağız. Fakat bu çalışmalar bir kaç kişinin çabası ile olmaz. Herkes üzerine düşeni yapmalıdır" dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde