23 Temmuz 2024

“VATANDAŞLAR BÜYÜK MEMNUNİYET YAŞIYOR”

  • PDF

752 km’lik sıcak asfalt ihalesi kapsamında çalışmalarına aralıksız devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, sergilediği performans ile vatandaşların takdirini topluyor. Başkan Enver Yılmaz’ın “Sıcak asfalt yolları ile Ordu örnek gösterilen bir il olacaktır” açıklamasının ardından başlatılan yoğun çalışma temposu, 19 ilçenin tamamında devam ediyor.

AVRUPA STANDARTLARINDA YOLLAR YAPILIYOR

Yerel yönetimler alanında tek seferde yapılan en büyük sıcak asfalt yol ihalesi olarak gösterilen proje kapsamında çalışmalarına aralıksız devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesinin, Avrupa standartlarında hayata geçireceği yeni yollar nedeniyle vatandaşlar büyük bir heyecan yaşıyor. Ekiplerin yoğun bir çalışma temposu sergiledikleri çalışmalar kapsamında alt yapı ve sanat yapılarında büyük bir mesafe alınırken, grup ve bağlantı yollarında da yol genişletme ve zemin sıkılaştırma çalışmaları devam ediyor.

Geride bıraktığımız fındık sezonu için memleketlerine gelen gurbetçilerin, gördükleri yatırım karşısında verdikleri tepki dikkatleri çekerken, birçok gurbetçinin de şaşkınlıklarını gizleyemeyerek: “Yürütülen çalışmaları takdir ediyoruz. Çalışmalar o kadar büyük bir alanda sürdürülüyor ki hem grup yolları hem de bağlantı yolları önce standart ölçülere getiriliyor. Ardından ise sanat yapıları ve alt yapılarının tamamlanması ile sıcak asfalt yapılıyor. Geçmişte bu yollarda aracımızla acaba baba ocağına nasıl varacağız diye düşünüyorduk. Bu yaz döneminde geldiğimizde gördük ki Başkan Enver Yılmaz ve Ordu Büyükşehir Belediyesi verdiği sözü tutuyor. Çok önemli bir çalışmayı hayata geçiriyor. Allah onlardan razı olsun” şeklinde görüş belirtmeleri dikkatlerden kaçmadı.

EKİPLER ÇAYBAŞI’NDA YOĞUNLAŞTI

Ordu Büyükşehir Belediyesi son olarak Çaybaşı İlküvez-Göksu, Çaybaşı-İkizce bağlantısı yollarında, Çaybaşı İlçesi Akbaba-Namazlı yolunda ve İkizce-Devecik bağlantı yolunda yol genişletme ve altyapı-sanat yapıları ile ilgili yatırımlarını sürdürüyor.

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde