23 Temmuz 2024

ERGÜN TAŞÇI SEÇMENİN NABZINI YOKLUYOR ÇALIŞMALARIYLA GÖZ DOLDURUYOR

  • PDF

Ordu Milletvekili adayı Ergün TAŞÇI, günün erken saatlerinde seçim çalışmalarına başladı ve vatandaşla buluşarak istek ve talepleri dinledi.

Ordu Milletvekili adayı Ergün Taşçı 1 Kasım seçimlerine sayılı günler kala çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Sabah saat 05.00'de çalışmalara başlayan Ordu Milletvekili adayı Ergün Taşçı; "Bizim için saat önemli değil. AK Parti gece gündüz çalışıyor" dedi.

Saat 05.30'da Fatsa Orta Büyük Camii'nde sabah namazını kılan Taşçı cemaatle bir süre sohbet etti.

Taşçı'ya Ak Parti İlçe Başkanı Abdullah UÇAR ve yönetim kurulu eşlik etti. Daha sonra vatandaşlara ve partililere kahvaltı ikram etti. Toplu yapılan kahvaltının ardından sabah erkenden açılan çay ocaklarında ve sokaktaki vatandaşlarla muhabbet ederek nabız yokladı ve daha sonra seçmenden destek istedi.

Taşçı'ya "Çalışmaya başlamak için bu saat erken değil mi?" sorusuna "Bizim için saat önemli değil. AK Parti gece gündüz çalışıyor. Şu anda piyasada biz varız başka da kimse yok. Allah bu çalışmalarımızın meyvesini almayı nasip eylesin" şeklinde cevap verdi. Taşçı saat 09:00'a kadar esnaf ziyaretlerini sürdürdü. Daha sonra ise Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuşun programlarına katılmak için Ordu 'ya hareket etti.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde