23 Temmuz 2024

SKORBORDLAR YENİLENDİ

  • PDF

Ordu'da Orduspor Bayan Basketbol Takımı ve birçok müsabakaya ev sahipliği yapan Durugöl Spor Salonu'nda arızalı olan skorbordlar değiştirilerek yenileri takıldı. 
Türkiye Kadınlar Basketbol Lig'inde mücadele eden Orduspor Bayan Basketbol Takımı ve bir çok müsabakaya ev sahipliği yapan, Altınordu ilçesinde bulunan Durugöl Spor Salonun'daki arızalı skorbordlar değiştirilerek yerine yenileri takıldı. Durugöl Spor Salonu'nda basın toplantısı düzenleyen Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, geçtiğimiz yıllarda olumsuz durumlar oluşturan skorbordların yenilendiğini ve bu durumların tekrar yaşanmaması için çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.
Durugöl Spor Salonu için yapılan çalışmalar ve skorbordların maliyeti hakkında bilgiler veren Genç, "Orduspor Bayan Basketbol Takımı ligde ve Avrupa'daki birçok maçını bu salonda oynuyor. Bu sebeple Durugöl Spor Salonu bizim için önem arz ediyor. Çünkü Ordumuzun tanıtımı açısından çok önemli bir mekan. Salonumuzun birçok eksiği vardı ilk olarak bunları tespit ettik. Zemini yeniden FIBA kurallarına uygun olarak boyattık. Yine aynı şekilde bir çok müsabakanın yarıda kaldığı hatta ertelendiği ve Orduspor'un ceza aldığı skorbordumuzu ihaleye çıkararak FIBA onaylı skorbordları salonumuza kazandırdık. Skorbordlar bize 79 bin TL'ye mal oldu. Elektronik bağlantıların tamamlanması ile birlikte bir hafta içerisinde hazır hale getirilecek. Artık Orduspor maçlarını rahatlıkla oynayabilecek, ceza almadan rakiplerini ağırlayacak. Ayrıca salonumuzun çevre düzenlemesi de yapılıyor. Ordu'ya nezih bir spor salonu kazandırıyoruz" dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde