23 Temmuz 2024

Altınordu 2015-2016 eğitim öğretim yılını tertemiz ortamda karşılayacak

  • PDF

Altınordu Belediyesi tarafından ilçe genelindeki okullarda yapılan kapsamlı temizlik sayesinde öğrenciler, 2015-2016 eğitim öğretim yılını tertemiz ortamda karşılayacak. 
Altınordu Belediyesi Park ve Bahçeler ile Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, 2015 - 2016 eğitim öğretim yılında hizmet verecek olan okulların bu sene de bahçelerini temizlemeyi ihmal etmedi. Bu kapsamda Altınordu genelinde eğitim yuvalarında birkaç haftadır hummalı çalışmalar yapıldı.
İlçe genelindeki ilkokul, ortaokul ve liselerin bahçelerini periyodik olarak temizleyen Altınordu Belediyesi Temizlik İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından okul bahçeleri, yabani otlardan arındırıldı, saha ve alanlar ise tazyikli su ile yıkanarak temizlendi. Yeni fidanları toprak ile buluşturan, okul bahçelerinde yeşil alan miktarını arttıran Altınordu Belediyesi'nde, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği ve el birliği ile çalışmalarına devam edeceklerini, eğitime desteklerinin her alanda süreceğini belirtti.
Temizliğe çok önem verdiklerini ifade eden Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, "Eğitim yuvalarımızın temizliğine önem veriyoruz. Sağlıklı ve temiz okullar için yıl boyunca periyodik olarak çalışmalarımız devam ediyor. Yeni eğitim öğretim yılı öncesinde de öğrencilerimizin temiz okul bahçelerine kavuşmaları için tüm ekiplerimiz seferber oldu. Belediyemiz Park ve Bahçeler ile Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından okulların bahçeleri temizlenerek 2015 - 2016 eğitim öğretim yılına hazır hale getirildi. Bahçeleri yabani otlardan temizleyen, saha ve alanları yıkayan, fidanları toprak ile buluşturan Belediyemiz, Milli Eğitim Müdürlüğü ile iş birliği ve el birliği ile çalışmalarına devam edecek, eğitime desteğimiz her alanda sürecektir" dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde