23 Temmuz 2024

AK PARTİ ADAYLARI SAHALARA İNMEYE HAZIR

  • PDF

AK Parti, 1 Kasım Milletvekili Erken Seçimleri için aday gösterdiği 550 milletvekili adayını Ankara’da düzenlediği programla tanıttı.

Ankara Arena Spor Salonu’nda düzenlenen 26. Dönem Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı’nda 550 milletvekili adayı tek tek kürsüye gelerek kamuoyuna tanıtılırken; Ordu AK Parti Milletvekili adaylarıda teker teker kürsüye çıkarak Başbakan Ahmet DAVUTOĞLU ile fotoğraf çekildi.

Tanıtımda Ordu Milletvekili adayları Başbakan yardımcısı Numan Kurtulmuş, Oktay Çanak, Metin Gündoğdu, Ergün Taşçı ve Mehmet Kara da kürsüye davet edilerek kamuoyuna tanıtılırken AK Parti İl Başkanı Uğur Çelenk ile birlikte Ahmet Davutoğlu’yla fotoğraf çekindiler.

Aday tanıtım programında konuşan Başbakan Davutoğlu, "Bütün siyasi parti liderlerine terör karşı ortak deklarasyona çağrı. Suruç’ta saldırı olduğunda bütün siyasi parti liderlerine ortak deklarasyon çağrısı yapmıştım ama maalesef Sayın Kılıçdaroğlu dışında olumlu cevap veren olmadı. Ama şimdi buradan bir kez daha çağrıda bulunuyoruz. Gelin 1 Kasım seçimlerine giderken teröre, şiddete karşı ortak bir tutumda buluşalım. Ortak bir deklarasyonla 1 Kasım’da tam bir güvenlik ortamı içinde seçimin gerçekleşmesi için çağrıda bulunalım. Terörü, şiddeti kim desteklerse ona karşı 1 Kasım’daki milli iradenin sözcülüğünü yapalım. Bütün siyasi parti liderlerine çağrıda bulunuyorum, terör ve şiddet üzerinden sandıklara, sandık iradesine tasallut etmek isteyenlere karşı ortak bir tavırda buluşalım. Bu ortak çağrı teröre ve şiddete karşı koyanlarla terör ve şiddetten beslenenleri arasındaki ayrımı da ortaya çıkaracaktır" dedi.

Adaylar önümüzdeki günlerde Ordu’ya gelerek seçim çalışmalarına hız verecekler.

Haber Merkezi

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde