23 Temmuz 2024

HAFTANIN TAKIMI FATSA BELEDİYESPOR SEÇİLDİ

  • PDF

Geçtiğimiz sezon büyük bir mucizeye imza atarak ilk yarıyı 3 puanla tamamlamasına rağmen ligin 2.yarısında gösterdiği performansla ligde kalan ve lig bittiğinden beri yaz döneminde lige katılacak mı, ligden çekilecek mi, kulüp kapanacak mı gibi birçok iddialara şahit olan Fatsa Belediyespor tüm zorluklara rağmen kulübün kapanmasına razı olmayan kulüp başkanı Tayfun Karataş güçlü bir yönetim listesiyle başkanlık görevine gelerek adeta Fatsa Belediyespor'u ayağa kaldırdı.

Ligin ilk haftasında rakip kurduğu güçlü kadro ile ligin en güçlü şampiyonluk adaylarından biri olan Güzelorduspor'du ve taraflı-tarafsız maçın da favorisiydi fakat Fatsa Belediyespor rakibini iyi analiz ederek ataklarını iyi karşıladı oyunu iyi okudu ve yaptığı akıllı ataklarla da rakibine zor anlar yaşattı ve 73.dakikada Murat Şahin Açıkalın'ın ceza sahasına çıkardığı topa Güzelorduspor savunmasında Ali Tuna Ak elle müdahale edince hakem penaltı noktasını gösterdi penaltıyı şık bir vuruşla gole çeviren Polat Çelebi maçın tek golünü atarak Fatsa Belediyespor'a 3 puanı getiren isim oldu.

Fatsa Belediyespor'lu futbolcular golden sonra ve maç sonunda hep beraber asker selamı vererek tribünleri selamladılar. Fatsa Belediyespor'a destek veren taraftarlar maç öncesi takımlarını alkışlarla Ordu'ya yolcu ederken; maç içinde ve maç sonunda büyük coşku yaşadılar futbolcular ve taraftarlar bütünleşerek galibiyeti doyasıya kutladılar. Lige iyi bir başlangıç yapan Fatsa Belediyespor böylelikle haftanın takımı seçilmiş oldu.

Haber Merkezi

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde