23 Temmuz 2024

ERGÜN TAŞÇI; “ORDU’NUN YERİ BU SEÇİMDE BAŞKA OLACAK”

  • PDF

 “Milletimiz, 1 Kasım Seçiminde AK Parti’yi Daha Güçlü Bir Şekilde İktidara Getirmeye Kararlıdır”

AK Parti 4. Sıra Ordu Milletvekili Adayı Fatsalı Ergün TAŞÇI, aday gösterilmenin mutluluğunu yaşadığını ifade etti.

Böyle bir kadroda yer almak benim için gurur ve mutluluk kaynağıdır diyen Ergün Taşçı, bu süreçte bütün Ordulu vatandaşlarla kucaklaşacağını ve dertleriyle dertleneceğini sözlerine ekledi.

“Bu süreçte bütün hemşerilerimizle kucaklaşacağız”

Bize güvenerek bu göreve layık gören sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’na,  partimizin yetkili organlarına ve bu süreçte şahsıma desteklerini esirgemeyen Ordulu hemşerilerime teşekkür ediyorum diyen AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Ergün Taşçı; “ Şahsıma Ordu ilinin her bölgesinden yoğun bir teveccüh var. İnşallah bu seçimde birlik ve beraberlik içerisinde güzel bir netice olacağız. Ülkede hükümet kurulamaması sebebi ile gelinen noktanın bilincinde olan milletimiz, 1 Kasım seçiminde AK Parti’yi daha güçlü bir şekilde iktidara getirmeye kararlıdır. Bizde bu kadro içerisinde yer almaktan ve böyle bir göreve layık görülmekten dolayı çok mutluyuz. Bu süreçte bütün hemşerilerimizle kucaklaşacağız. Kendimizi elimizden geldiği kadar anlatacağız ve desteklerini isteyeceğiz. Nasip olursa meclise gittiğimizde onları en iyi noktada temsil edebilmek için tüm gücümüzle gayret göstereceğiz. Bir nevi vatandaşlarımız için seferber olacağız. Bizler büyük bir aileyiz. Bu ailedeki birlik ve beraberliğimiz sayesinde Ordu’da çok güzel bir sonuç alacağımızı ümit ediyorum” dedi.

“Büyük bir sorumluluk almaya hazırız”

Ordu iline ve Ordulu hemşerilerine karşı yoğun bir sevgi beslediğini dile getiren Taşçı; “Ordumuz yetişmiş insan kaynağıyla çok güzide özel bir yer. Ordulu hemşerilerimiz ise sıcakkanlılığıyla her zaman gönüllerde taht kurmayı becerebilen güzide insanlar. Bu gücümüz ile Türkiye’ye ve AK Parti iktidarına katkı olarak en iyi sonucu alacağız. İnşallah ülkemiz adına Ordu’nun yeri bu seçimde başka olacak. Bu yolda her vatandaşımızın derdiyle dertlenme noktasında büyük bir sorumluluk almaya hazırız. 1 Kasım seçimleri hayırlara vesile olsun” dedi. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde