23 Temmuz 2024

LİSTEYE GİREMEYEN İHSAN ŞENER’DEN İLK AÇIKLAMA

  • PDF

1 Kasım seçimlerinde listeye girmesi kesin gözüyle bakılan 24. ve 25. Dönem AK Parti Milletvekili İhsan Şener’in aday listesinde bulunamaması hem parti teşkilatında hem vatandaş nezdinde şok etkisi yarattı.

Konuya ilişkin ilk açıklamayı sosyal medya hesabı üzerinden yapan Şener; “Milletvekilliğim süresi içerisinde kendilerine hizmet etmeyi onur bildiğim Ordu halkına teşekkür ediyorum” dedi.

Yine aynı bakış açısıyla durmadan, yorulmadan partimizin tek başına iktidara taşımak için aday arkadaşlarımızla birlikte çalışacağım diyen İhsan ŞENER; “Bu seçimlerin Ülkemize, Milletimize ve Ordumuza hayırlar getirmesini temenni ediyorum” şeklinde açıklamada bulundu.

Şener açıklamalarına şu şekilde devam etti; “Kıymetli hemşerilerim, değerli kardeşlerim, dava arkadaşlarım, adaylarımızın ülkemize, milletimize, ilimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. AK Parti davası ülkemiz kadar Dünya mazlumları içinde önemli bir davadır. Bu bilinç ve şuur ile bugüne kadar milletimize, ülkemize hizmet etmek görevini ifa etme gayreti içinde oldum. Yine aynı şuur ve bilinç içindeyim. Hayata bakış açım her zaman 'Olanda hayır vardır' gözü ile oldu. Yine aynı bakış açısıyla Durmadan, yorulmadan partimizin tek başına iktidara taşımak için aday arkadaşlarımızla birlikte çalışacağım. Milletvekilliğim süresi boyunca Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Genel Başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu ve çok kıymetli AK Partili kardeşlerimle hizmet etmenin onurunu yaşadım. Bundan sonrada aynı heyecanla ne görev tevdi edilirse ifa edeceğimden kimsenin şüphesi olmasın. Milletvekilliği süresi içerisinde kendilerine hizmet etmeyi onur bildiğim, desteklerini ve dualarını esirgemeyen Ordu halkımıza, il ve ilçe teşkilatlarımıza, muhtarlarımıza, teşekkür ediyorum. 1 Kasım Genel Seçimlerinde milletin iradesini arkasına alarak çalışacak tüm teşkilatlarımıza ve Partimize başarılar diliyor, seçimlerin Ülkemize, Milletimize ve Ordumuza hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Rabbim yar ve yardımcımız olsun” dedi.

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde