23 Temmuz 2024

TENİS TURNUVASI SONA ERDİ

  • PDF

Ordu Büyükşehir Belediyesince düzenlenen 30 yaş üstü tenis turnuvasında ödüller sahiplerini buldu. Başkan Yılmaz, “Gelen taleplere göre bir sonraki turnuvayı diğer kategorileri de içine alacak şekilde genişletebiliriz” dedi.

 

Altınordu ilçesinde Büyükşehir Belediyesi Tenis Kortlarında gerçekleştirilen turnuva, final müsabakalarının ardından sona erdi. Turnuvanın sonunda düzenlenen ödül törenine Milletvekili Av. Oktay Çanak, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Mustafa Çöpoğlu, Genel Sekreter Yardımcısı Hizmet Yıldırım, Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Yardımcısı Aziz Erdoğan sporcular ve tenis severler katıldı.

 

Gelen Taleplere Göre Turnuva Kapsamını Gemişletebiliriz

 

Ödül töreninde bir konuşma yapan ve turnuvanın ödül töreninde tenis sevenlerle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Yılmaz, “Sizlerle bir arada olmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşıyorum. Tenis sporuna gönül verenlerle birlikte 30 yaş üzeri kategorisinde düzenlediğimiz turnuvayı bir daha ki sefere gelen talepler doğrultusunda diğer tüm kategorileri de kapsayacak şekilde genişletebiliriz” dedi.

Başkan Yılmaz, konuşmasının devamında Ordu’da tenis sporuna olan yoğun ilgiye dikkat çekerek, “İlimizde tenis sporuna karşı önemli bir talep var ve her geçen gün tenis yapan sporcu sayımız artıyor. Bu artışla birlikte, tenisçilerimiz ulusal turnuvalarda önemli başarılar elde ederek ilimizi çok güzel bir şekilde temsil ediyor. Umuyorum ki bu sporcularımıza daha güzel imkânlar sunulursa hem tenise olan talep artacak hem de daha çok başarılı sporcular yetişecektir.

Bu anlamda Altınordu İlçemizde deniz kenarında olan sahaların şartlarının ivedilikle iyileştirilmesi için daha önce bir çalışma yapmıştık. Ancak teknik bir takım kısıtlamalar bu alanda daha fazla yatırım yapmamıza müsaade etmiyor. Bu nedenle de kısa ise bir süre önce ihalesini gerçekleştirdiğimiz ve 28 dönümlük alan üzere inşa edilecek Karşıyaka Mahallesi Spor Kompleksi içerisinde 6 aylık bir süre zarfında yeni kortlarımızı hizmete sunacağız. İnşallah Ordu, yapacağımız 2 adet kapalı sentetik, 2 adet açık sentetik ve 2 adet de açık toprak saha ile nüfusuna oranla en çok tenis tesisine sahip illerden biri olacak” şeklinde konuştu.

 

Daha sonra turnuvaya katılan tüm sporculara Milletvekili Oktay Çanak tarafından katılım belgeleri takdim edildi. Kadınlar kategorisinde dereceye giren sporculara kupaları Başkan Yılmaz tarafından verilirken; erkekler kategorisinde derece yapan sporcular ise kupalarını Milletvekili Oktay Çanak ve Genel Sekreteri Dr. Mustafa Çöpoğlu’nun elinden teslim aldı. Tören, kupaların verilmesinden sonra çektirilen toplu hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde