23 Temmuz 2024

GENÇLER MANEVİ DEĞERLERİMİZİ UNUTMUYOR

  • PDF

Ordu'da Gaziler Haftası kapsamında Gençlik Merkezi tarafından Ordu Garnizon Şehitliği'ne ziyaret düzenlenerek Kur'an-ı Kerim okundu. 
Gaziler Haftası tün yurtta çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Ordu'da da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Gençlik Merkezi, Gaziler Haftası'nı unutmadı. Ordu Gençlik Merkezi, Gaziler Haftası etkinlikleri kapsamında Ordu Garnizon Şehitliği'ne ziyaret düzenledi. Çoğunluğu gençlerden oluşan şehitlik ziyaretinde, şehitlerin ruhuna Yasin-i Şerif okundu. Yapılan duaların ardından gençler şehit mezarlarına karanfil bırakarak gül suyu döktü. Şehitlikte düzenlenen etkinlikte konuşan Ordu Gençlik Merkezi Müdürü Mücahit Uçar, yapılan etkinliklerle gençlere birlik ve beraberlik duygusunu aşılamaya çalıştıklarını söyledi.

UÇAR: "BİRLİK VE BERABERLİĞE İHTİYACIMIZ VAR"
Gençlerin, şehit, şehadet ve gaziler konusunda duyarlılık kazanması için bu tür etkinliklerin artarak devam edeceğini vurgulayan Uçar, "Ülke olarak zor günlerden geçiyoruz. Birlik ve beraberliğe en ihtiyaç duyduğumuz günleri yaşıyoruz. Bizler Gençlik Merkezi olarak geleceğimiz olan gençliğimize şehitliğin, şehadetin ve gazinin anlamını öğretmek için böyle bir çalışma yapmak istedik. Gençlerimizi şehitliğe getirerek vatan uğruna canlarını seve seve feda eden şehitlerimizi anmak ve onlar gibi vatan sevgisini buraya gelen gençlerimize aşılamak istedik. Biz gençlerin bu anlamda duyarlılık kazanması için elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışıyoruz" dedi.

"MANEVİ DEĞERLERİMİZ UNUTULUYOR"
Genç neslin günümüz dünyasında manevi değerlerini unuttuğunu dile getiren Uçar, "Günümüz gençliği çeşitli iletişim araçları ve sosyal medya gibi unsurlara bağlı kaldığı için manevi değerlere daha zayıf sarılıyor. Biz bu değerlerin tekrar güçlendirilmesi ve kuvvetlendirilmesi için çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz" diye konuştu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde