23 Temmuz 2024

SPORCULARIMIZI MİLLİ TAKIMA UĞURLADIK

  • PDF

İstanbul’da düzenlenen Sport Combat Sambo Türkiye Şampiyonasında dereceye girerek milli takıma çağırılan Fatsalı sporcular Bolu Göğünük’de ki  milli takım kampına uğurlandılar.

Halk Eğitim Kick Boks takımı sporcuları Yunus Aytepe, Turgay Yalkın ve Sait Can Kır gösterdikleri bu başarı ile Fatsa’yı milli takımda temsil edecekler.

Milli takıma çağırılmak bizim için en güzel hediyedir diyen Yunus Aytepe; “ inşallah daha güzel başarılara imza atmak nasip olur. Her geçen gün kendimizi daha da geliştirerek, ülkemizi milli takımımızı temsil etmeye gayret göstereceğiz. Bu sayede de ilçemizi  temsil etme ve adını duyurma fırsatımız olacak. Zorlu bir çalışma maratonundan geçtik. Bizlerde emeği bulunan başta Fatsa Halk Eğitim Merkezi Müdür ve Müdür yardımcılarına, bizi bu seviyeye getirmek için ellerinden gelen çabayı sarf eden antrenörümüz Aydın Çelik ve Burhan Kaynak’a çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Sporcularımız 12 günlük milli takım kampına katıldıktan sonra Fatsa ilçemize geri dönerek Eylül ayı içerisinde Dünya Şampiyonasına gidecekler.  

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde