23 Temmuz 2024

OSKİ BASIN MENSUPLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

  • PDF

OSKİ Genel Müdürü Fatih Yürük Ordu’nun Altınordu İlçesinde görev yapan ulusal ve yerel basın mensuplarıyla kahvaltı programıyla bir araya gelerek, basın mensuplarıyla tanışma ve bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Programa Anadolu Ajansı, İhlas Haber Ajansı Ordu Muhabirleri, Altaş TV, TV52, Boztepe TV, ORT TV, Afiş, Tribün, Yorum, Hürses, Hayat ve Güncel gazete ve televizyonlarının yöneticileri ve temsilcileri ile birlikte OSKİ Genel Müdürü Fatih Yürük, OSKİ Yönetim kurulu üyeleri Mahmut Ali Akkiraz ve  Arif Gündüz, OSKİ Genel Müdür Yardımcıları Suat Olgun ve Mustafa Özkan, Daire Başkanları katıldılar.

 

OSKİ GENEL MÜDÜRÜ FATİH YÜRÜK OSKİ’ Yİ ANLATTI

Yoğun katılım sağlanan ve sıcak bir ortamda gerçekleşen programda OSKİ Genel Müdürü Fatih Yürük, basın mensuplarına OSKİ’nin kuruluş süreci, kurumsallaşma, abone, gelir ve yatırım çalışmalarıyla ilgili hazırlanan bir sunum eşliğinde bilgilendirmelerde bulundu. 2014 yılı Nisan Ayından itibaren bugüne kadar 1,5 yılda OSKİ’ nin çalışmaları, projeleri ve bugün gelinen noktaya değinen Genel Müdür Yürük, “ Büyükşehir tecrübesine sahip, işini bilen  kadrosuyla OSKİ, kısa sürede kurumsal yapılanmasını tamamlamış ve Ordu’da 19 ilçenin tamamında çok kısa bir sürede teşkilatını kurmuş, örnek alınan, takip edilen bir kurum haline geldiğini ifade ederek, OSKİ’ nin Ordu’ya kısa sürede büyük faydalar sağladığını belirtti. Genel Müdür Fatih Yürük’ün sunumunun ardından soru cevap kısmına geçilen toplantıda, basın mensuplarının sorularını Genel müdür Yürük tek tek, detaylarıyla birlikte cevapladı.

Karşılıklı fikir alışverişlerinin yapıldığı toplantı, soru cevap kısmının ardından sona erdi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde