23 Temmuz 2024

AV. DOĞAN PEHLİVAN: “KRİTİK SÜRECE KAYITSIZ KALMAK İSTEMEDİM”

  • PDF

1 Kasım seçimlerinde AK Parti Ordu Milletvekili aday adaylığını açıklayan Av. Doğan Pehlivan, seçim çalışmaları kapsamında gazetemizi ziyaret etti.

Av. Doğan Pehlivan, aday adayı olmamda ki en büyük faktör; “Ülkenin içerisinde bulunduğu kritik sürece kayıtsız kalmak istemememdir” dedi.

Zor zamanda geri planda duran değil, en kritik dönemde elini taşın altına koyan bir insan olmak istedim diyen Doğan Pehlivan; “ Bu süreçte her anlamda hizmet eden, halkımızın kolaylıkla ulaşabileceği, partimizin genel konseptine uygun bir anlayış içerisinde bu yola çıktım. Allah izin verirse, değerli büyüklerimiz uygun görürse bu göreve talibiz. Türkiye’nin içinde bulunduğu kritik süreçte bölgesel düzenlemeler yapılması gerektiğini düşünüyorum. Yaklaşık on yıldır AK Parti’de görev yapıyorum ve tecrübelerime güveniyorum” dedi.

2004 yılından bu yana Fatsa da serbest avukatlık yapan Doğan Pehlivan, halen Universal Hukuk Bürosunda avukatlığa devam etmektedir. 2008-2011 yılları arasında Fatsa AK Parti İlçe teşkilatında yönetim kurulu üyeliği ve Hukuk İşleri Başkanlığı yapan Pehlivan, aynı zamanda 2 dönem Kocaeli Körfez Belediye Başkanlığı yapan Yunus Pehlivan’ının yeğeni ve Kocaeli Vergi Daireleri Başkanlığı yapan ilçemiz bürokratlarından Yafes Pehlivan’ın da kardeşidir.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde