23 Temmuz 2024

SAĞLIK SEN’DEN PROVAKASYON UYMAYIN ÇAĞRISI

  • PDF

Sağlık Sen Ordu Şube Başkanı Bilal İnanlı, teröre tepki verirken sorumlu davranılması gerektiğini belirterek, “Terör örgütü PKK ve onun siyaseten destekçisi konumunda bulunan partiye yönelik gösterilecek tepki, Kürt vatandaşlarımıza yönelik bilinçsizce bir eyleme dönüşmemelidir” dedi. 
Terör örgütü PKK ve onun siyaseten destekçisi konumunda bulunan partiye yönelik gösterilecek tepkilerin Kürt vatandaşlarına yönelik bilinçsizce bir eyleme dönüşmemesi gerektiği uyarısında bulunan Sağlık Sen Ordu Şube Başkanı Bilal İnanlı, bunun tuzak olduğunu belirterek, “Amaçları, kardeşi kardeşe kırdırmaktır. Şimdiye kadar bütün sorunların üstesinden birlik ve beraberliğimiz sayesinde geldik. Bundan sonra da milletiizi Türk'üyle, Kürt'üyle, Laz’ıyla, Çerkez’iyle teröre karşı tek vücut olmaya davet ediyoruz” dedi.
Birlik ve beraberliğe, vatan ve bayrağa sahip çıkıp teröre tepki gösterirken Kürt vatandaşlarla PKK’yı bir göstermek, provokasyon yapmak ve milleti birbirine düşürmek isteyenlere karşı uyanık olunması gerektiğini kaydeden İnanlı, “Çanakkale ruhunu yok etmek isteyenler, aramızdaki maşa ve hainlerini kullanarak, kardeşlik hukukumuzu ve medeniyet değerlerimizi hedef alan, ayrıştırıcı bir dille sokağa çağrı yapıyorlar. Başta sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımızla kamu görevlilerimiz olmak üzere tüm milletimize çağrımız; kardeşlik hukukundan ayrılmamaları, bir ve beraber olmaları, provokatif eylem ve söylemlerden uzak durmalarıdır. Hainlerin, dış güçlerin ve onların maşası konumundaki terör örgütünün oyununa gelmemek, tuzaklarını bozmak için birlik ve beraberlik içinde olmamız gerekmektedir. Bu anlamda; sorumluluk sahipleri başta olmak üzere toplumun her kesimini gerek sosyal medya, gerekse günlük hayatta ötekileştirici, tahrik edici dil ve üsluptan uzak durmaya davet ediyoruz” diye konuştu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde