23 Temmuz 2024

SÖZEN; ”TECRÜBELERİME GÜVENİYORUM”

  • PDF

AK Parti Ordu Milletvekili Aday Adayı Fatih Sözen gazetemizi ziyaret etti.

Son günlerde ülkemizde yaşanan üzücü olayların şahsını derinden etkilediğini belirterek sözlerine başlayan Sözen; “ Son yıllarda yaşadığımız vahim olaylardan, terör saldırılarından dolayı ölen şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Bunlar hiçbir siyasetçinin arzu etmediği kötü olaylardır. Burada sağduyunun galip gelmesi gerektiğini ve sorunun ortak akılla çözülmesi gerektiğini düşünüyorum” dedi.

“Canı gönülden istiyorum”

1 Kasım genel seçimlerinde Fatsa’dan bir aday adayının,  aday olarak listede gösterilmesini canı gönülden istediğine vurgu yapan Fatih Sözen, “Bölgeyi tanıyan ve yıllardır siyaset içerisinde olan biri olarak tecrübelerime güveniyorum” dedi.

“Aday listesi değişebilir”

Aday listesinde bir değişikliğin olabileceğini ifade eden Sözen; “7 Haziran seçimlerinden sonra ortaya çıkan tablo herhangi bir partiye tek başına iktidar olma imkânı vermedi. Koalisyon görüşmelerinde bir uyum sağlanamadı ve Cumhurbaşkanımız ülkeyi yeniden seçime götürme kararı aldı. Adaylık listesinde bir liste değişikliği olabilir. Ama bunun nasıl olacağı, ne şekilde olabileceğini söylemek çok isabetli olmaz. Fatsa bölgesinden de bir aday gösterilebileceği bizim de kanaatimizdir. Gönlümden geçen bu bölgenin bir aday adayının listede aday olarak gösterilmesidir. Ben bu partinin kurucu üyelerindenim ve kendi tecrübelerime güveniyorum. İlçenin merkezinde ticaret yapan bir insan olarak, 7 ilçeyi tanıyan bir insan olarak bende varım dedim. Bu sürecin tüm aday adayı arkadaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde