23 Temmuz 2024

“2002 RUHUNU YENİDEN YAKALAYABİLECEĞİMİZİ DÜŞÜNÜYORUM”

  • PDF

AK Parti Ordu Milletvekili Aday Adayı Av. Ayşe Nilgün Tomakin, 2002 ruhunu yeniden yakalayabileceğimize inanıyorum diyerek; 1 Kasım seçimlerinde daha fazla çalışarak sandıktan güçlenerek çıkacağız” diye konuştu.

“Aday adayı olmam gerektiğini hissettim”

 İnsanların şahsıma yönelik güzel teveccühlerde bulunması benim ve partim adına onur verici bir olaydır diyen Tomakin; “Başvurulardan bir hafta önce yeniden başvuru yapmam ile ilgili teşvikler aldım. Aday adayı olup olmayacağım ile ilgili çok fazla soru alıyordum ve yeniden aday adayı olmayı düşündüğümü ifade ediyordum. Benim üzerime gerçekten büyük bir yük birikti. Aday adayı olmam gerektiğini hissettim. Aday adaylığı başvurumu yaptıktan sonra da çok olumlu tepkiler aldım. Hatta iki gün boyunca sadece telefonla arayanlara ve mesaj çekenlere geri döndüm. Sadece bireysel bazlı değil, bölge çapında da dernek başkanları da aday olmamı çok istiyorlar. Bu benim adıma ve partim adına onur verici bir olaydır” dedi.

“Daha çok çalışacağız”

Tomakin; “12 Eylül’de kongremiz olacak. AK Parti seçmeninin oyuna, sandıklarına çok iyi sahip çıkacağına olan inancım tam. Sandığa gitmeyen seçmen de sandığa gidecek ve partisine destek olacaktır. Daha çok çalışacağız ve AK Parti olarak 2002 ruhunu yeniden yakalayarak sandıktan daha güçlü çıkacağız” dedi.

“Siyasette dengeler son anda bile değişebilir”

Ordu’da listeler yeniden şekillenebilir mi? sorusunu yönlendirdiğimiz AK Parti Ordu Milletvekili Aday Adayı Av. Ayşe Nilgün Tomakin şu ifadelerde bulundu; “Siyasette dengeler son anda bile değişebilir. Ben hiçbir zaman kendimi yüzde yüz garanti gözüyle görmedim. Hiçbir zaman hiçbir şey garanti değildir. Az farklarla kaybedilen illerde halkın teveccühüne önem verilecek şeklinde haberler okuyanlar bunları bana bildiriyorlar. Yeni listede önceki adaylardan da isimler olabilir, yeni müracaat edenlerden de olabilir. Esas olan parti çatısı altında insanlara ve vatanımıza hizmet etmeye çalışmaktır” dedi.

Dağlıca’da yaşanan son olaylar hepimizi derinden etkiledi diyen Tomakin; “ Bir anne olarak kendimi şehit annelerinin ve babalarının yerine koymaya çalışıyorum. Çok zor bir durum. Bir anne ve babanın en kötü yaşayabileceği şey evladının acısını görmektir. Ülke olarak terörü lanetliyoruz. Bu sürecin en kısa sürede sona ermesini diliyoruz” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde