23 Temmuz 2024

AK PARTİLİ ÜYELER PARTİ YÖNETİMİNE SİTEMDE BULUNDU

  • PDF

AK Parti Fatsa İlçe binasında gerçekleştirilen sandık esaslı çalışma toplantısında parti üyeleri, eleştiri ve tepkilerini dile getirdiler.

AK Parti Ordu Milletvekili ihsan Şener, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan ve AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Abdullah Uçar’ın yanı sıra birçok teşkilat mensubunun katıldığı toplantıda, AK Parti’ye gönül vermiş üyeler, partinin üst düzey yönetimine sitemde bulundu.

Farklı partililerin oylarına talip olmadan önce AK Parti içerisindeki kırgınlıklara ve küskünlüklere çare aranması gerektiğini belirten bazı parti mensupları, verdikleri emeklerin karşılığını göremediklerini belirtti.

“AK Parti çatısı altında çok kırgın insan var”

Bizler AK Parti’ye gönül veren canla başla çalışan insanlarız diyen bazı AK Partili üyeler tepkilerini şu sözlerle dile getirdiler; “Partimizin onlarca projesi var. Vatandaş artık projelere doymuş vaziyette. Bizim kendi içimizde daha farklı sorunlarımız var. Her hangi bir durumda partinin üst kademesindeki yöneticiler ve başkanlar yakın çevresine değil parti içerisindekilere sahip çıkmalıdır. Çünkü seçim döneminde annemizden, babamızdan bile daha yakın olmamız gerektiğini düşünüyorum. Bunu defalarca dile getirdik. AK Parti çatısı altında çok kırgın insan var” dedi.

“Bu adalet değil”

AK Parti Fatsa Gençlik Kolları üyesi bir genç ise; “Bir kuruma başvuru yapılıyor. 10 kişi istihdam ediliyor. İşe alınan bu 10 kişinin 4 tanesi Cumhuriyet Halk Partili, 3 tanesi Milliyetçi Hareket Partili, 3 tanesi de bizim başkanın akrabaları ya da yeğenlerinden oluyor. Biz sabah akşam seçim dönemlerinde bayrak asıyoruz, afiş asıyoruz. Bu parti için bir emek harcıyoruz. Sonra bir kişi geliyor, sen sabah akşam bayrak as, bak ben çalışıyorum diyor. Bu adalet değil” ifadelerinde bulundu.

“Adalet ve Kalkınma Partisinin adalet ismine bu uyuyor mu beyefendi?”

AK Partili bir üye ise şu açıklamalarda bulundu; “Ben Bolaman Mahallesinde ikamet ediyorum. OSKİ suyumuzla ilgilenmiyor. Suyumuz yok. Ben AK Parti’ye oyumu verdim ve AK Parti’de üyeyim. Bu hak mı adalet mi? Adalet ve Kalkınma Partisinin Adalet ismine bu uyuyor mu beyefendi? Biz AK Parti’ye gönül veriyoruz. Diyorlar ki yol yapıyoruz, tünel yapıyoruz. Ama bana önce su lazım kardeşim. Dün akşam patoza fındık veripte banyo yapmadan bekleyen adamım. Ben suyumu istiyorum. Nerede Hüseyin Anlayan, nerede Enver Başkan? 2019 seçimleri de yaklaşacak. O zamanı bekliyorum” diye konuştu. YENİ HABER

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde