23 Temmuz 2024

“KURBAN VEKALETİNİZLE TÜM YIL BAYRAM”

  • PDF

Türk Kızılay'ı Fatsa Şube Başkanı Erdi Şevketoğulları yaklaşan kurban bayramı öncesinde hayırsever vatandaşlara seslenerek, “Vekâletle kurban kestirmek isteyen vatandaşlar ücreti, kredi kartı ile 4 eşit taksitle ödeyebilirler " dedi. 
Şevketoğulları, yaptığı açıklamada, Türk Kızılay'ı tarafından, "Kurban bereketi tüm yıl boyu sürsün" sloganıyla 2015 yılı vekâletle kurban kesim kampanyasını başlattıklarını, kurban kesim kampanyası kapsamında yurt içi bir hisse bedeli 690 lira, yurt dışı için de 435 lira olarak açıklandığını belirtti.
Türkiye Kızılay Derneği'nin aldığı bağışları tamamen İslami usullere göre kestiğini ifade eden Şevketoğulları, daha sonra kavurma ve kıyma olarak, konserve haline getirilip derin dondurucularda saklayarak yardıma muhtaç olan vatandaşlarımıza, insanlarımıza ve yurt dışında bulunan yardıma muhtaçlara yıl içerisinde dağıtıldığını söyledi.
Vekalet yolu ile bağışta bulunanlara cd ve teşekkür belgesi gönderdiklerini anlatan Şevketoğulları, şöyle konuştu: "Bu yıl kurban yurt içerisinde 690 Türk Lirası, yurt dışında kestirmek isteyenlere de 435 TL olmak üzere 2 fiyat belirlenmiştir. Bu fiyatları kredi kartı ile 4 eşit taksitle ödeyebilirler. Bunun içinde Fatsa Şube Başkanlığına başvuru yapabilirler. Hayırsever Fatsalı ve Ordulu hemşerilerimizin bu insanlık görevini ve dini vazifelerini Türk Kızılay'ı aracılığıyla yapmalarını arzu ediyoruz. Tüm hemşerilerimizden de desteklerini bekliyoruz" dedi

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde