23 Temmuz 2024

“BU SEÇİMDEN GÜÇLENEREK ÇIKACAĞIZ”

  • PDF

Cumhuriyet Halk Partisi Fatsa İlçe Başkanı Fatma Varnalı seçim atmosferine girdiklerini ifade etti.

1 Kasımda gerçekleştirilecek olan seçimden umutlu olduklarını kaydeden Fatma Varnalı, listelerde bir değişiklik olmayacağına vurgu yaptı.

Erken seçim partimizin isteği çerçevesinde olmadı ancak seçimden Cumhuriyet Halk Partisi daha fazla güçlenerek çıkacaktır diyen Başkan Varnalı gazetemize özel önemli açıklamalarda bulundu.

Bu seçimde oy kullanacak seçmenin daha duyarlı olması gerektiği konusuna da değinen Fatma Varnalı, 7 Haziran seçiminde sandığa gitmeyen seçmenlere oyunuzu kullanın çağrısında bulundu.

Varnalı açıklamalarına şu ifadelerle devam etti; “Genel başkanımızın da açıkladığı gibi Ordu ilinin listesinde bir değişiklik olmayacak. Bunun yanı sıra bazı illerin yeniden ön seçim isteyebileceğini ifade etti. Biz Milletvekillerimizden de oldukça memnunuz. Bu sıralama ile seçime gideceğiz” diye konuştu.

“Hayati konularda gerekli olan bazı projelerde hazırlanmakta”

7 Haziran seçimlerinde partimizin vaat ettiği projeler halen geçerliliğini koruyor diyen Varnalı;  Bunun dışında birçok hayati konuda gerekli olan bazı projelerde hazırlanmaktadır. 1 Ekim tarihine kadar ön hazırlıklarımızı yapıyoruz. Genişletilmiş olarak üyelerimizle toplanıp daha verimli nasıl çalışma yapabiliriz diye görüşmelerimiz olacak” dedi.

“Başkan olunamadığı, yeteri kadar milletvekili çıkaramadığı için mi böyle bir kaos yaratıldı?”

Son günlerde artan terör olaylarının ülkemizde büyük acılara sebep olduğuna da değinen Cumhuriyet Halk Partisi Fatsa İlçe Başkanı Fatma Varnalı; “Türkiye Cumhuriyeti tarihinde görülmemiş ki bir meclis açıp hiçbir yasa görüşülmeden hiçbir kanun tartışılmadan meclis kapatılıp erken seçime gidildi. Bunu hep birlikte yaşıyoruz. İlçe başkanı olarak tüm üyelerimizin daha duyarlı olmasını bekliyorum. Vatandaşlarımızın oylarını daha bilinçli kullanmasını temenni ediyorum. Güneydoğu Anadolu Bölgesi kan gölü halinde. Her gün şehit haberleri geliyor ve içimiz yanıyor. Niçin bunların olduğunu tüm halkımızın iyi düşünmesi gerekir. 7 Haziran tarihine kadar hiçbir olay olmadı da, başkan olunamadığı, yeteri kadar milletvekili çıkaramadığı için mi böyle bir kaos yaratıldı?. Ekonomi dibe vurmuş vaziyette. Ama nedense her şey güllük gülistanlık gösterilmeye çalışılıyor. Tüm vatandaşlarımızın bu seçimde duyarlı olması gerekiyor. Birlik olma zamanı gelmiştir” dedi.  

İlçesinde oy kullanmak isteyen seçmenlerin 10 Eylül tarihine kadar bulundukları nüfus idaresine giderek kayıtlarını buradaki adreslerine vererek ilçe seçim kuruluna bildirmesi gerektiğini de hatırlatan Varnalı, seçim gününe kadar canla başla çalışacaklarını ifade ederek açıklamalarına son verdi.  

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde