23 Temmuz 2024

“HELALLİK DEĞERLENDİRMESİNİ MAHŞERE BIRAKIYORUM”

  • PDF

7 Haziran 2015 Genel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili adayı olan Murat KAÇAK, 1 Kasımda gerçekleştirilecek olan erken seçimde milletvekili aday adayı olmayacağını açıkladı.

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Kaçak; “Yüce Türk Milleti’ne olan sevdamız olduğunu her fırsatta dile getirdik, bunun aksini iddia edenler varsa da onlara cevabımız şu olmuştur; Allah muradı koltuk olanı muradına erdirmesin. Adaylık sürecindeki hak, hukuk ve helallik değerlendirmesini mahşere bırakıyorum” diyerek serzenişte ve atıfta bulundu.

İnanmış olduğumuz davaya hizmet etmeye devam edeceğiz diyerek açıklamalarını sürdüren Murat KAÇAK; “Yüce Türk Millet'inin İlâhî kelimatullah davasına bir nefer olarak hizmet etmeye bundan sonra ki süreçte devam edeceğim” dedi.

Murat KAÇAK açıklamalarını şu şekilde sürdürdü;

“Sevgili Dostlarım,Kıymetli Hemşehrilerim;
01 Kasım 2015 seçimleri aday adaylığı sürecinin başladığı şu günlerde şahsımın aday olup olmayacağı konusuna bir açıklama yapma gereği duydum. 07 Haziran 2015 seçimlerinde şahsımı ve ailemi MHP.Ordu 2.sıra Milletvekili adaylığı ile onurlandıran öncelikle Sayın Genel Başkanımız Dr.Devlet Bahçeli Beyefendi ve Tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ederim. Adaylığımız sürecinde şahsım ile birlikte gövdesini taşın altına koyan yol ve kader arkadaşlarıma sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Emeğimiz, gayret ve fedakârlığımız bu Kutlu Davanın hakettiği yere gelebilmesi içindi. Aday oluşumuzun bir koltuk sevdası değil Ülkücü,Milliyetçi Hareket'e ve Yüce Türk Milletin'e olan sevdamız olduğunu her fırsatta dile getirdik, bunun aksini iddia edenler varsada onlara cevabımız şu olmuştur, 
" Allah muradı koltuk olanı muradına erdirmesin..." Adaylık sürecindeki hak,hukuk ve helallik değerlendirmesini MAHŞERE bırakıyorum. 1 Kasım 2015 Genel Seçiminde Aday Adayı olmayacağımı bu vesile ile buradan duyuruyorum. Yüce Türk Millet'inin İlâhî kelimatullah davasına bir nefer olarak hizmet etmeye devam edeceğimi tüm Dost ve Hemşehrilerime saygı ve sevgi ile arz ediyorum”

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde