23 Temmuz 2024

“BU MARKAYA SAHİP ÇIKMALIYIZ”

  • PDF

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Orduspor yönetimini ve futbolcularını ziyaret etti.

Başkan Tekintaş'a ziyaretinde Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Evli ve Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürü Şahin Sevinç eşlik etti.

Başkan Tekitnaş ve beraberindekileri Kulüp Başkanı Yaşar Pamuk, yöneticiler ve teknik ekip karşıladı.

Hafta sonu kendi evinde karşılaşacağı İstanbulspor maçının hazırlıklarını Durugöl Orduspor tesislerinde teknik direktör Sinan Bayraktar gözetiminde sürdüren Orduspor'u ziyaret eden Başkan Tekintaş, Kulüp Başkanı Yaşar Pamuk ile birlikte antrenmanı izledi.

Antrenman öncesinde futbolcularla uzun süre sohbet eden Başkan Tekitnaş, burada yaptığı konuşmada, Orduspor'a her zaman destek olacaklarını kaydetti.

Belediye Başkanı Engin Tekintaş, yaptığı konuşmada, “ Öncelikle Orduspor Kulüp Başkanlığına seçilen Yaşar Pamuk ,yönetim kurulu,teknik heyet ve futbolculara olan desteğimizi göstermek için buradayız. Gerek Ordu Büyükşehir Belediyemiz, gerekse bizler Orduspor için elimizden gelen desteği verdik, vermeyede devam edeceğiz. Orduspor'un transfer tahtasının açık olması Orduspor'un geleceği adına önemli bir gelişmedir. Taşın altına hep birlikte elimizi koymamız gerekiyor. İnanıyorum ki adım adım istenilen yere ulaşacağız.” diye konuştu.

ORDUSPOR'A TARAFTAR DESTEĞİ ÖNEMLİ”

Kulüp tarafından başlatılan üye kampanyasına herkesin destek olması gerektiğini ifade eden Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, “Kulüp tarafından başlatılan Orduspor'a üye kampanyasına herkesin destek vermesi gerekir. Şehrin markası olan bu takım şu an hak ettiği yerde değil. İnşallah yeni yönetim Orduspor'u hak ettiği yerlere getirecektir. Ancak bu süreçte takıma bütün şehrin sahip çıkması gerekmektedir” şeklinde konuştu.

Kulüp Başkanı Yaşar Pamuk ise yaptığı konuşmada “Öncelikle Altınordu Belediye Başkanımız Engin Tekintaş ve Başkan Yardımcımız Fatih Evli'ye gerçekleştirdikleri ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum. Şehrin marka değeri olan Orduspor'a bütün hemşehrilerimizin sahip çıkmasını ve kulübe üye olmalarını istiyorum” ifadelerini kullandı. Haber merkezi

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde