23 Temmuz 2024

“YAPILAR DAHA KALİTELİ VE DAHA GÖRSEL”

  • PDF

 

Tunçek İnşaat Sahibi Mehmet Ali ÇEKİCİ; Fatsa’nın 3’te 2’sini eski binaların oluşturduğunu söyleyerek; Fatsa’daki inşaat yapılanmasının artarak devam edeceğini ifade etti.

Fatsa Yapı Müteahhitleri Derneği Başkanı ve Tunçek İnşaat Sahibi Mehmet Ali Çekici, değişen ve gelişen hayat standartları ve gelir düzeyinin artmasıyla birlikte ilçemizde daha nitelikli yapıların yapılmaya başlanıldığını söyledi.

Yapılan tüm yapıların kaliteli ve görsel olduğuna değinen Çekici; müşterilerin ise daire alırken daha bilinçli olduğunu ifade etti.

İnşaat işi yapmanın ve beğendirmenin keyif olduğunu sözlerine ekleyen Mehmet Ali Çekici, Fatsa’da inşaat yapılanmasının artarak devam edeceğini sözlerine ekledi.

İnşaat sektörü üzerine gazetemize özel açıklama yapan Çekici açıklamalarına şu şekilde devam etti; “Fatsa’da yapılan projeler birbirinden daha iddialı ve konforlu. Kimi kendi yörelerine hitap ediyor, kimi müteahhit arkadaşlarımız ise her kesime hitap ediyor. Her ne olursa olsun şöyle bir gerçek var ki yapılan tüm yapılar daha kaliteli ve daha görsel” dedi.

“Binalar yenilecenek”     

Fatsa’nın ⅔’sini eski binalar oluşturuyor diyen Çekici; “Deniliyor ki, daha ne kadar yapılanma devam edecek. Kanaatimce bu durum daha çok devam edecek. Özetlersek şöyle bir TOKİ’ye çıkalım ve Fatsa’ya kuşbakışı bakalım. Fatsa’nın ⅔’sini eski binalar oluşturuyor bu demek ki;  bu binalar ya yenilenecek ya da yeni bina yapılacaktır. Bir de şu açıdan bakalım, okulların önünü ziyaret edelim 21.972 öğrencisi bulunan çevre ilçelerden göç alan büyükşehirlerden yorulan ve yurtdışında işlerin ters gitmesi neticesinde kesin dönüş yapan vatandaşlarımızın artması sonucu talep artmaktadır. Karadeniz incisi olan Fatsa’mızda iş olanakları geniş olmakla beraber, nitelikli elemanın bir gün bile boş kalmadığı güzelim şehirde inşaat yapmak ve beğendirmek bir keyiftir” dedi.

“Tunçek inşaat olarak tecrübelerimize güveniyoruz”

Müşteri odaklı düşünerek inşaat yaptıklarını kaydeden Çekici; “Artık inşaatlar 2+1, 3+1, 4+1 mi diye sorulmuyor. Müşterilerimiz çok bilinçli, diyorlar ki; Binamızda ne var? Kreş var mı? Mescit var mı? Spor kompleksi var mı? Sauna var mı? Kafeteryası mevcut mu? Alışveriş imkanı nasıl? Komşum kimler olacak? Gayet ne istediğini bilen müşterilere sahibiz. Bu da bizleri tetikliyor. Neler yaparsak mutlu edebiliriz. Ne olursa müşterimizi memnun ederiz diye projelerimizi ona göre şekillendiriyoruz. Ve bu konuda; Tunçek ailesi olarak gerek kendi tecrübemize güvenerek ve gerekse ekibimizin teknik donanımına güvenerek, daha kaliteli ve hızlı, görsele hitap eden, kendi bünyemizde bulunan teknik elemanların katkılarıyla çeşitli seçenekler sunma imkanlarına sahibiz. Bu güzelim ilçemizde ikamet edecek olan insanların daha güzellerine layık olduğunu biliyoruz. Onların da fikirlerini alarak, yapılan harmanlamayla, herkesin hayal ettiği binaları inşa etmeye çalışıyoruz. Gerek yurtdışı tecrübemiz ve gerekse de ülkemizde edindiğimiz tecrübemize göre, Fatsa ilçesi olarak binalarımız daha kaliteli ve diğer illere kıyasla bu kaliteye göre daha ucuz.

“Tavsiye ediyorum…”     

Vatandaşlara fiyatlarda yukarı yönlü bir artış gerçekleşmeden daire almalarını tavsiye eden Mehmet Ali Çekici; “Fatsalı müteahhit arkadaşlarımız çevre illere göre daha tecrübeli birçoğu ülke genelinde iş yapmış ve yurtdışı deneyimi olan, inşaatı ve inşaatçılığı bilen arkadaşlardan oluşmaktadır. Bu da Fatsa’da rekabeti ve kaliteyi arttırmaktadır. Hal böyle olunca Fatsalı hemşerilerimiz daha kaliteli ve ucuza daire sahibi olabilmektedirler. Diyorum ki, fiyatların yukarı yönlü hareket edeceği, bu nedenle daire almayı düşünen müşterilerin bir an önce daire almalarını tavsiye ediyorum” diyerek açıklamalarına son verdi. Yeni Haber

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde