23 Temmuz 2024

BAŞKAN TEKİNTAŞ; AVRUPALI GENÇ AKADEMİSYENLER İLE BİR ARAYA GELDİ‏

  • PDF

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş" Avrupanın değişik ülkelerinden gelen öğrenci ve akademisyenlere sizler ülkemizin gelişmesinde ve kalkınmasında önemli bir rol üstleneceksiniz" dedi.

 

Avrupa’nın değişik ülkelerindeki üniversitelerde akademik kariyer yapan Türk öğrencilerin oluşturduğu “US Akademisyenler Platformu”na ( Usap) mensup öğrenciler Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş'ı ziyaret ettiler.

 

Yurtdışı Ordulular Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Sefa Yüce’nin organize ettiği programa katılım gösteren öğrenciler ile bir araya gelen Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş" Yurt dışında ülkemizi en iyi şekilde temsil eden siz değerli akademisyen öğrenciler ile bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum" dedi.

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu'nda gerçekleştirilen seminerde öğrencilere seslenen Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş "Sizler ülkemizin kalkınmasında ve gelişmesinde önemli bir rol üstleneceksiniz" dedi.

 

Başkan Tekintaş; "Yurt dışında eğitim almış genç akademisyen kardeşlerimizin ülkemiz için önemli birer değerdir. Sizler ülkemizin kalkınmasında ve gelişmesinde önemli rol üstleneceksiniz. Avrupa'nın her bir köşesinde edindiğiniz bilgi ve birikimi ülkemizin gelişmesi için kullanmalısınız. Sizlerin ülkemiz için katacağı çok şey var. Onun için biran önce ülkemizin dört bir yanına dağılarak edindiğiniz bilgi ve birikimleri gittiğiniz o bölgelere aktarmalısınız.Bu bağlamda, sizlerle bir araya gelmemize vesile olan Yurt dışı Ordulular Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Sefa Yüce'ye ve ekibine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Başkan Tekintaş'ın konuşmasının ardından seminer, öğrencilerin soruları ile devam etti.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde