23 Temmuz 2024

MAZGALLAR TEMİZLENİYOR‏

  • PDF

Altınordu Belediyesi başta ana arterler olmak üzere birçok cadde ve sokağın yağmur suyu kolektörleri ızgaralarıyla birlikte temizleniyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi OSKİ ekipleri ile Altınordu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipleri tarafından yapılan cadde ve sokaklarımızdaki yağmur suyu drenaj ızgaraları, mazgallar ile rögarların temizliğine başlandı.

Konu ile ilgili olarak bir açıklma yapan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş”Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri ve Altınordu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ilçe genelinde çalışma başlatarak sıkıntılı olan cadde ve sokaklarda yağmur suyu drenaj ızgaraları, mazgallar ile rögarların temizliğine başladılar. Ekiplerimiz ilçe sınırları içerisinde farklı bölgelerde çalışmalarına aralıksız devam ediyorlar. Ben hemşehrilerimizden anlayış bekliyorum. Özellikle Altınordu ilçemiz de alt yapısı bakımından bitik bir durumda. Şuan hem Ordu Büyükşehir Belediyemiz ve Altınordu Belediyemiz hem alt yapıda hem üst yapıda çalışmalarını aralıksız sürdürüyorlar. Bu çalışmalar bittiğinde kent daha modern bir hale gelecek” diye konuştu. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde