23 Temmuz 2024

“Erken Seçim Olursa Tekrar Aday Adayı Olacağım”

  • PDF

7 Haziran seçim sürecinde AK Parti’de özverili çalışmalarından ötürü isminden sıkça söz ettiren Sefa Yüce, erken seçim olursa yeniden aday adayı olacağını açıkladı.

Şahsının listede bulunmasının AK Parti’ye ciddi bir oy potansiyeli sağlayacağını dile getiren Sefa Yüce, Ordulu hemşerilerinin teveccühlerinin karşılığında siyaset tablosunda her zaman yer alacağını beyan etti.

Olumsuz sonuçlanan koalisyon görüşmeleri hakkında açıklamalarda bulunan Sefa Yüce; “ Koalisyon görüşmeleri esnasında muhalefet partileri AK Partiye aynı samimiyetle yaklaşmadılar. Muhalefet Partililer kırmızı çizgi diye tutturdu ve ülke menfaatleri dâhilinde hiçbir eylemde bulunmadı. Partimizin bu çabasına rağmen koalisyon görüşmeleri olumsuz olarak sonuçlandı” dedi.

“Bize ne görev verilirse biz yapmaya hazırız”

Erken seçim söylentileri devam ediyor ama bununla ilgili henüz alınmış net bir karar yok diyen Sefa Yüce; “ Tabi MHP lideri Devlet Bahçeli’nin seçimden sonraki açıklamalarından sonra koalisyon görünmüyor. Seçim inşallah ülkemiz için hayırlı olur. Bizler her zaman bu partinin, bu ülkenin ve hu davanın birer temsilcileriyiz. 7 Haziran’da güzel bir seçim süreci geçirdik. Her ne kadar listede olmasak ta davamız uğruna çalışmalarımıza devam ettik. Bundan sonra da çalışmalarımız devam edecektir. Ordu halkı büyük bir samimiyetle bizleri bağrına bastı. Bundan sonraki süreçte genel merkezimizin vereceği kararlar doğrultusunda bize ne görev verilirse biz yapmaya hazırız.” Dedi.

“Tekrardan Aday Adayı Olacağım”

Cumhuriyet Halk Partisi ile olumsuz sonuçlanan koalisyon görüşmelerinden sonra ardı ardına birçok telefon aldığını ifade eden Sefa Yüce; “Herkes hayırlı olsun temennilerinde ve dileklerinde bulunuyor. Siyasette bu saatten sonra her zaman kendi menfaatimiz için değil ülkemizin menfaati için bulunacağız. Bizlere karşı olan teveccühler bu işten dönüş olmadığını gösteriyor. Bu süreçte tekrardan aday adayı olup, üzerime düşen görevi en iyi şekilde yapmaya çalışacağım” dedi.

“AK Parti’ye kazandıracağım çok ciddi bir oy potansiyelim var”

Erken seçim olursa Ordu’da bazı şeylerin daha farklı olacağına inanıyorum. AK Parti’de Ordu’da sandığa gitmeyen çok sayıda seçmen vardı. Bizim çalışmamız gereken en büyük ödev “ Bizim seçmenimizin neden sandığa gitmediğidir?. Ben bunun cevabını da çok iyi biliyorum. Ben bu yoldaki çalışmalarıma başladım. Benim Ordu’da AK Parti’ye kazandıracağım çok ciddi bir oy potansiyelim var. Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhuriyet Hali Partisi’nden bile çok sayıda listede olmamı isteyen insanlar var. Herkes gönlünde olan aslana oy kullandı ama şayet ben o listede olsaydım çok daha farklı şeyler olacağını biliyordum. Bu dönem genel merkez takdir eder de bu listede olursam herkes Sefa Yüce’nin AK Parti’ye ne kadar artı getirdiğini çok rahatlıkla görecektir” dedi. Yeni Haber

 

 

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde