23 Temmuz 2024

“FATSA HAYVAN BARINAĞI PROJESİNE CİDDİ ÖNEM GÖSTERİLİYOR”

  • PDF

 

Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve Veteriner Hekim Günay KARAAĞAÇ, Fatsa Hayvan Barınağı Projesinde son aşamaya gelindiğinin müjdesini verdi.

Fatsa’nın ve bölgenin en büyük sorunu haline gelen başıboş sokak hayvanlarının, barınağın yapılmasıyla birlikte sorun olmaktan çıkacağını söyleyen Karaağaç, hayvanların daha sağlıklı bir ortamda yaşaması için bu barınağın yapılması hepimizin ortak isteğidir” dedi.

Gazetemize özel açıklamada bulunan Karaağaç; “Hayvan Barınağı projesinde kamulaştırılması gerekilen bir yol var. Büyükşehir Belediyesi bu konuya ciddi hassasiyet gösteriyor. Fatsa’nın ise böyle bir barınağa büyük ihtiyacı var. Allah izin verirse güzel bir barınak açılacak. Teknik kapasitesi ve alt yapısıyla bölgemizin %80 ihtiyacını büyük oranda karşılayacak bir barınak olacak. Bu bir süreç ve bir anda olmuyor. Kamulaştırma tamamlandıktan sonra 2015’e yetişmese bile 2016’nın ilk 6 ayında yatırım projesinin çıkacağı kanaatindeyim. Bu konuda Büyükşehir Belediyesine teşekkür etmek lazım” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde