23 Temmuz 2024

İSİM TARTIŞMALARI DEVAM EDİYOR

  • PDF

Ordulu Ünlü Sanatçı Kadir İnanır son günlerde HDP ile ilgili çıkışlarıyla çok tartışılmaya başlandı. Akil Adamlar grubunda da yer alan İnanr’ın HDP’den yana tavır koyması en çok hemşerilerinin tepkisini çekiyor.
6 yıl önce Aybastı Perşembe Yaylası’nda adına sevgi ormanı oluşturulan Kadir İnanır’ın isminin şimdi kaldırılması gündeme geldi. Ordulular sosyal paylaşım sitelerinden kampanyalar başlatarak “ Kadir İnanır sevgi ormanının” isminin değiştirilmesini istiyor.

Aybastı eski Belediye Başkanı Fehmi Küpçük zamanında Perşembe Yaylası’na Kadir İnanır sevgi ormanı kurulması kararı alınmış, 2009 yılında da İzzet Gündoğar’ın başkan olduğu dönemde de açılışı gerçekleşmişti.
Ünlü sanatçı Kadir İnanır açılışta yaptığı konuşmada 40. sanat yılını kutladığını ifade ederek, “Bu 40 yıl neredeyse bir ömre bedel. Bu süreçte kendi kişiliğimle ilgili sayısız ödüller aldım.Tabii ki, onlar çok anlamlıdır ve bir saygının bir sevginin karşılığı olarak verilmiştir. Ama buradaki adıma olan hatıra ormanının benim gönlümdeki yeri gerçekten bambaşkadır” şeklinde konuşmuştu.
Kadir İnanır açılıştan sonra geçen 6 yıl içerisinde de bir daha Perşembe Yaylası’na gitmemişti.

Haber Merkezi

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde