23 Temmuz 2024

“Ordu Belgeseli” TRT Arapça Kanalı’nda 11 Kez Ekranlara Geldi

  • PDF

Ordu’nun turizm potansiyelinin değerlendirilerek, Ordu’da bir turizm hareketliliği sağlanması ve bu yolla Ordu Ekonomisinin gelişmesi amacıyla Vali İrfan Balkanlıoğlu tarafından başlatılan “Ordu’nun Dereleri Turizme Akıyor” projesi kapsamında bir süre önce çekimleri yapılan “Ordu Belgeseli” TRT Arapça Kanalında 11 kez yayınlandı.

 

İslam ülkelerinde Türkiye ile ilgili haberlerin yayınlandığı TRT Arapça Kanalı, yayınlanan programlarla o şehri İslam Alemine tanıtıyor.

 

Eşsiz doğa ve tabiat güzelliklerine, tarihi ve turistik mekanlara sahip Ordu’nun turizm alanında gelişmesi ve kalkınması için Vali İrfan Balkanlıoğlu tarafından başlatılan tanıtım faaliyetleri kapsamında Ordu’nun doğal güzellikleri, tarihi ve turistik mekan çekimlerinin yapılarak hazırlandığı “Ordu Belgeseli” TRT Arapça Kanalı’nda tam 11 kez ekranlara gelerek izleyenlerle buluştu.

 

"Ordu, dünyanın en güzel yerlerinden bir tanesi, Karadeniz’in özeti. Ordu, Türkiye’nin ve dünyanın, özellikle Ortadoğu’nun cazibe ve çekim merkezi olacak” diyen Vali İrfan Balkanlıoğlu, “Adeta,  cennetten bir köşe olan güzel Ordu’muzu her yönüyle tanıtmak amacıyla çalışmalarımızı etkin bir şekilde sürdürüyoruz. Ordu’da bir turizm hareketliliğini sağlamak amacıyla başlatmış olduğumuz bu çalışmalar kapsamında çok sayıda yerli ve yabancı turist gelecektir. TRT Arapça Kanalı’nda Ordu’nun güzelliklerini yansıtan bu belgeselimizin 11 kez ekranlara getirilmesi, bizleri son derece memnun etmiştir. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde