23 Temmuz 2024

BALKANLIOĞLU FATSA’DAN SESLENDİ

  • PDF

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Karadeniz Bölgesi insanının terör konusunda çok hassas olduğunu belirterek, “Halkımız müsterih olsun. Güvenlik güçlerimiz görevlerinin başındalar” dedi. 
Fatsa ilçesine bir dizi ziyaretler için gelen Ordu Valisi irfan Balkanlıoğlu, burada terör konusu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Vali Balkanlıoğlu, “Devletin güvenlik güçleri halkıyla birlikte olduğu, devletine destek verdiği sürece birlik ve beraberliğimiz hiçbir zaman bozulmayacak. Kötü emel taşıyan kişilere fırsat verilmeyecektir. Karadeniz Bölgesi insanımız bu konuda çok duyarlıdır. Bölge halkımız, yabancı yanlış kişileri gördüğü zaman aniden güvenlik güçlerine ihbarda bulunuyor. Yapılan ihbarların çoğu bu bölgede yanlış çıktı. Biz halkımızın bu tutumundan çok memnunuz. Dağda gezen avcılar, dağda birçok görüntü gördükleri için onlar da devletine yardımcı olmaya çalışıyorlar. Devletimizin askeri, polisi var. Eğer bir durumla karşı karşıya gelirse eli silah tutan herkes gerekirse biz dahi şehit olmaya hazırız memleketimiz için. Şimdilik ihtiyaç olmadığı bölgemiz için kesin. Halkımız müsterih olsun. Güvenlik güçlerimiz görevlerinin başındalar” diye konuştu. 
Kırsal kesimde fındık toplayan vatandaşların da içlerinin rahat olmasını isteyen Vali Balkanlıoğlu, “Her hareket bölgemizde çok iyi takip ediliyor. Zaten bölge halkımız terör konusunda son derece hassas. Terörü desteklemeyen ve bu tür memleketimize, askerimize yapılan menfur saldırıları da asla tasvip etmeyen bir halka sahibiz. Kötü niyetli kişilerin buralarda tutunması mümkün değildir. Bu kişileri görseler bölge halkımız hemen güvenlik güçlerine ihbar ediyor” şeklinde konuştu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde