23 Temmuz 2024

ASFALT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR…

  • PDF

752 Km Sıcak Asfalt Projesi kapsamında çalışmalarını sürdüren ekipler; Gölköy ve Ünye ilçelerinde çalışmalarını sürdürüyor. Ayrıca diğer ilçelerde de mahalle ve grup yollarının alt yapı, sanat yapıları ve asfalt çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

 

Bu kapsamda 5 km uzunluğa sahip Ünye ilçesi Eskikızılcakese-Keşköy-Şenyurt Mahalleleri grup yolunun alt yapı ve sanat yapı çalışmaları tamamlandı ve ekipler tarafından yola sıcak asfalt döküldü. Gölköy ilçesinde ise istinat duvarı ve kanal gibi sanat yapılarının yanı sıra yol genişletme çalışmalarında da sona gelindiğini belirten Ulaşım Dairesi Başkanlığı, 752 Km Sıcak Asfalt Projesi kapsamında diğer mahalle ve grup yollarında da alt yapı ve sanat yapıları çalışmalarının hızla devam ettiğini belirterek, asfalt dökümlerinin gerçekleştirileceğini vurguladı.

 

LONDRA ASFALTI GİBİ OLDU…

 

Yollarının sıcak asfalt olmasıyla birlikte memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar; ”Eskiden yolumuzdan; toz ve çukur yüzünden geçilmiyordu, şimdi yolumuz Londra asfaltı gibi oldu. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’dan ve emeği geçen herkesten Allah razı olsun” dedi.

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde