23 Temmuz 2024

SAHİLLER CAZİBE MERKEZİ OLDU…

  • PDF

Ordu Büyükşehir Belediyesi gerçekleştirdiği projelerle sahilleri estetik bir görünüme kavuşturmaya devam ediyor. Sahillere; yürüyüş yolları, voleybol sahaları, mavi bayraklı plajlar, oturma alanları ve parklardan sonra halkın yoğun ilgisini çeken özel tasarımlı fayton görünümlü kamelyalar yerleştiriyor. Ordulu zanaatkâr bir vatandaş tarafından tamamen Ordu’ya has motiflerle tasarlanan fayton görünümlü kamelya kurulumun yapıldığı alanlar da halk tarafından yoğun ilgi görüyor.

ÖZEL GÜNLERE EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR…

Akyazı Mahallesi’nde bulunan sahile kurulumu gerçekleştirilen kamelya, Akbulut ailesinin 3 yaşına giren kızları Nira’nın doğum gününe ev sahipliği yaptı. Kamelyayı süsleyen anne Şura Akbulut; ”  Doğum günümüzü deniz kenarında kutlamak istedik.  Sahilde dolaşırken bu alanın uygun olabileceğini düşündüm. Ordu Büyükşehir Belediyesi’ne bu özel tasarımından dolayı teşekkür ederiz. İnsanlar, ‘Burası randevulu mu?’ diye sordular. Kamelyalardan daha fazla olması gerektiği, kamelyaların sayıları artırıldığı takdirde bu tarz etkinliklerin güzel olacağını düşünüyorum” dedi.

YENİLERİ HAZIRLANIYOR…

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı yoğun ilgi gören fayton görünümlü kamelyaların yenilerinin kurulumlarının, vatandaşların sıklıkla vakit geçirdiği yerlere en kısa sürede yapılacağını belirtti. Ayrıca sahilde plaj voleybolu oynamak isteyenler için de bazı alanlarda kurulumların yapıldığı ve çalışmaların yoğun bir şekilde devam edeceği vurgulandı.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde