23 Temmuz 2024

Gölköylüler Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Balkanlıoğlu’nu Ziyaret Etti

  • PDF

Gölköylüler Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği  Başkanı Enver Top ve Yönetim Kurulu Üyeleri Vali İrfan  Balkanlıoğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu.

Gölköylüler Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği  Başkanı Enver Top ve  yeni Yönetim Kurulu Üyeleri Turgut Yücedağ, Mustafa Şahin, Hasan Aksu, Erdal Korkmaz, Hasan Bal, Duran Yücesoy, Habil Sancaktaroğlu ile Aydın Şahin’i makamında kabul eden Vali Balkanlıoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yeni yönetimi tebrik etti ve başarı dileğinde bulundu.

“Hemşehri dernekleri önemlidir. İnsanlar büyükşehirlerde özellikle kalabalıklar içerisinde yalnız yaşıyorlar. Birbirlerine sahip çıkma, bazı problemleri çözümleme, işsizlere iş bulma, fakir öğrencilere burs sağlamaya  kadar birçok konuda derneklerin katkısı büyük oluyor” diyen Vali Balkanlıoğlu, Sivil Toplum Dernekleri açısından da  hemşehri derneklerinin öneminin büyük olduğunu kaydetti.

Vali Balkanlıoğlu, “35 binin üzerinde Gölköy’lü Altınordu’da yaşıyor. Bölgesinde ve sahasında başarılı olan Türkiye’ye mal olmuş hatta ünü dışarıya çıkmış  bir mesleğin elektrik ve enerji  konusunda temsilcileri de Gölköy’den çıkıyor. Bu konuda birçok işadamının çıkması gurur verici. Hemşehrilerinizin de meslek sahibi olması konusunda yardımcı ve  vesile olmanız, aranızdaki dayanışma örnek oluyor” dedi ve nezaket ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Derneğin çalışmaları ile ilgili Vali Balkanlıoğlu’na bilgiler veren Gölköylüler Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği  Başkanı Enver Top, “Altınordu’da güçlü bir ilçeyiz. Yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneğini vereceğiz. Hizmet üretmekte sivil toplum kuruluşlarının büyük önemi  olduğunu biliyoruz. Bizlerde  dernek olarak elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Gösterdiğiniz yakın ilgi ve destekten dolayı teşekkür ediyoruz” diyerek, Vali İrfan  Balkanlıoğlu’nu derneğin etkinliklerinde görmekten mutluluk duyacaklarını ifade etti. Haber merkezi

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde