23 Temmuz 2024

Vali Balkanlıoğlu, ”Hayırsever İşadamımızın Davranışı Herkese Örnek Olsun”

  • PDF

Hayırsever işadamı Yalçın Çelebi tarafından yaptırılacak olan Anaokulu protokol  imza töreni yapıldı.

Valilik makamında gerçekleştirilen protokol imza törenine, Vali İrfan Balaknlıoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü  Dr.Şaban Karataş, Hayırsever işadamı Yalçın Çelebi katıldı.

İmza töreni öncesi bir konuşma yapan Vali İrfan Balkanlıoğlu, ”Sayın Yalçın Çelebi, çeşitli sanayi kuruluşlarının içinde yönetici ve denetmen olarak  bulunmuş, hayırsever  bir işadamı. Hayırseverliğin en büyüğü insana ve eğitime yapılan  yardımdır. Anaokulunu kendileri aile şirketleri  olarak  yapacak, daha sonra Milli  Eğitime devredecekler” dedi.

Hayırsever işadamı  Yalçın Çelebi’nin davranışının  herkese örnek olması  dileğinde bulunan Vali Balkanlıoğlu, ”Kendisini tebrik ediyor, kutluyorum” diye konuştu.

Hayırsever işadamı Yalçın Çelebi ise yaptığı konuşmada, ”Milletimize borcumuz var. Bir anaokulu yapmak, eğitime katkı sunmak istedik. Çünkü, kalkınmanın yolu eğitimden geçer. Çok mutluyum” diyerek, duygularını dile getirdi.

Konuşmaların ardından,  Altınordu ilçesi Durugöl mahallesinde bulunan 75. Yıl Anaokulu bahçesine yaptırılacak olan 3 derslikli  Anaokulu’nun protokol imza töreni Vali İrfan Balkanlıoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü  Dr.Şaban Karataş ve  hayırsever işadamı Yalçın Çelebi arasında gerçekleştirildi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde