23 Temmuz 2024

GENEL BAŞKAN AKAR FATSA’DA

  • PDF

Türk Kızılay Derneği Genel Başkanı Ahmet Lütfi AKAR, Fatsa Kaymakamı Mehmet YAPICI'yı makamında ziyaret ederek derneğin faaliyetleri hakkında bilgi verdiler.

Gerçekleştirdiği ziyaretinde Türk Kızılay Derneği Genel Başkanı Ahmet Lütfi AKAR'a, Yönetim Kurulu üyesi Ömer Faruk İMAMOĞLU, Ünye Belediye Başkanı Ahmet ÇAMYAR, Türk Kızılay’ı Ordu Kan Bağış Merkezi Müdürü Dr. Cengiz DÖNMEZ, Türk Kızılay’ı Fatsa Şube Başkanı Erdi ŞEVKETOĞULLARI, Türk Kızılay’ı Ünye Şubesi Başkanı Ali ALVER ve çok sayıda şube başkanı eşlik etti.

Kızılay Genel Başkanı Ahmet Lütfi AKAR, Fatsa Kızılay Şubesi’nin gerçekleştirmiş olduğu faaliyetlerden ötürü memnuniyetlerini dile getirerek, göstermiş oldukları çabalardan ötürü derneklerine desteklerini esirgemeyen tüm vatandaşlara  teşekkür ettiğini beyan etti.

Fatsa Şube Başkanı Erdi ŞEVKETOĞULLARI, “Türk Kızılay’ı Genel Başkanını Fatsa’da görmek bizi mutlu etti. Genel Başkanlık projelerimizde her zaman yanımızda olarak, desteklerini bizlerden esirgememiştir. Bu nezaket ziyaretinden dolayı kendisine teşekkür ederiz. Aynı zamanda Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı’ya da Genel Başkanımız ve diğer misafirlerimizi en güzel şekilde ağırladığı için teşekkür ederiz” dedi. YENİ HABER       

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde